arrowHome arrow Nieuws maandag, 23 oktober 2017  
Home
Programma
Nieuws
Informatie
Teams
Links
Sponsors
Lid worden?
Clubblad
Kantine
Fotoboek
Welkom op de nieuwspagina van VVIJhorst!
PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
maandag, 26 november 2012

Voetbalvereniging  IJhorst zoekt voor het komende seizoen 2013-2014 een enthousiaste en ambitieuze  

                              HOOFDTRAINER

voor het trainen van alle senioren op dinsdag- en vrijdagavond en de begeleiding van het eerste elftal op zondag. Onze selectie bestaat uit een jonge, enthousiaste en talentrijke groep.

 

Schriftelijke sollicitatie te richten aan onze secretaris, de heer H. v.d. Berg, Ywehof 35,  7955 BD  IJhorst of via e-mail: voor 10 december 2012.

 

Voor informatie kunt u bellen of mailen  met de heer R. Gruppen, tel. 0522-440971,  e-mailadres:

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
dinsdag, 20 november 2012

Zaterdag 24 november hebben een groot aantal vrijwilligers de reclameborden schoongemaakt. Ook nu maakten vele handen weer licht werk! Bedankt voor jullie inzet!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 18 november 2012
IJhorst en Wapserveen hebben er vanmiddag in Wapserveen een prachtige wedstrijd van gemaakt. IJhorst begon sterk en kwam binnen twee minuten op 0-1. Cristiaan Drogt schoot een voorzet snoeihard bij de eerste paal binnen. Wapserveen hanteerde voornamelijk de lange bal en kreeg een terechte strafschop (1-1). Even later kwam Wapserveen zelfs op 2-1 voorsprong. IJhorst gaf zich niet zomaar gewonnen en kwam via een paar fantastische aanvallen zelfs op voorsprong. Het was twee keer Daniël Mennink die prachtige aanvallen ook prachtig binnen schoot. Ruststand 2-3. Direct na rust was het weer Daniël Mennink die prachtig afronde (2-4). Wapserveen zette aan en kwam op 3-4. De mooiste aanval van de middag was voor IJhorst. Een dubbele één-twee tussen Cristiaan Drogt en Rudi Gruppen werd door laatstgenoemde keurig afgerond (3-5). Wapserveen bleef de lange bal spelen en werd ook gevaarlijk, maar de scherpte ontbrak. Al met al een mooie voetbalmiddag en prima en terechte overwinning voor IJhorst 1.
PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 11 november 2012
IJhorst 1 behaalde vanmiddag een prima overwinning op Diever/Wapse. De eerste helft was zeer matig van beide kanten. IJhorst en Diever/Wapse kregen beide een paar kansen maar kwamen niet tot scoren. In de 33e minuut ging Janick Brakke goed door en zorgde voor de 1-0. Na rust ging Diever/Wapse direct 'één tegen één' spelen en dit kwam de gasten duur te staan. Er was wel enige dreiging, maar met snelle tegenaanvallen werd IJhorst erg gevaarlijk. De na rust ingevallen Patrick Drogt zorgde voor de 2-0. Even later scoorde hij ook de 3-0 na een prachtig uitgespeelde aanval. Vervolgens was er een regen aan kansen voor IJhorst, maar het ontbrak aan de juiste scherpte. Een tweetal prima uitgespeelde aanvallen zorgde uiteindelijk voor een mooie 5-0 overwinning door doelpunten van Daniël Mennink en Yoran Meijer. IJhorst klimt door dit resultaat naar de 5e plaats. Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen Wapserveen.
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 10 november 2012

Zondag 11 november wordt er snert verkocht in de kantine van v.v. IJhorst. Vanaf ongeveer 13.30 uur is deze verkrijgbaar in de kantine voor maar € 2,-. De opbrengst komt volledig ten goede van WIJC. De snert wordt aangeboden door EETCAFÉ 'HET VERGULDE ROS'.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 04 november 2012

IJhorst 1 deed vanmiddag goede zaken door in Pesse te winnen met 0-2. Voor rust had Pesse meer dreiging, maar kreeg geen grote kansen. Na rust een beter spel van IJhorst. Uit een hoekschop werd er hands gemaakt door een speler van Pesse en het was Yoran Meijer die de toegekende strafschop koelbloedig binnen schoot. IJhorst hield Pesse onder druk en via een snelle aanval was het Bart Huls (na afwezigheid van zes weken) die de terechte 0-2 verzorgde. Pesse probeerde wel maar kreeg weinig kansen. De IJhorst verdediging stond prima en via de counter kreeg IJhorst diverse kansen, maar de scherpte ontbrak. Al met al een terechte 0-2 overwinning.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 28 oktober 2012

IJhorst bewees zichzelf vanmiddag een slechte dienst door met 2-2 gelijk te spelen thuis tegen Scheerwolde. Na twintig minuten kreeg een speler van Scheerwolde een tweede gele kaart en moest dus vertrekken. Even later kwam Scheerwolde op voorsprong via een strafschop. IJhorst was veel sterker maar kwam niet verder dan een schot op de paal. Na rust kopte Daniël Mennink een corner binnen (1-1) en even later was het Cristiaan Drogt die IJhorst op voorsprong schoot. Scheerwolde kon niet meer dan tegenhouden en hopen op een enkele counter. IJhorst was regelmatig dichtbij de 3-1, maar wist niet te scoren. Vijf minuten voor tijd was de eerste kans van Scheerwolde in de tweede helft wel raak en werd het 2-2. 

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 25 oktober 2012

Tijdens de bekerwedstrijd IJhorst 1 - Valthermond 1 zijn er veel foto's gemaakt door Valthermond. Deze foto's zijn terug te vinden op het internet. Klik op onderstaande link voor de prachtige fotoreportage:

 http://www.mijnalbum.nl/Album-MGXV8CP6-Foto's-van-Voetbal-Sport.html

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 21 oktober 2012

IJhorst 1 leed vanmiddag een 0-6 nederlaag tegen 2e klasser Valthermond. Al na drie minuten stond de 0-1 op het scorebord. IJhorst werd onder druk gezet en een minuut of tien later stond het 0-2. Na een half uur kreeg Alex Leyendijk zijn tweede gele kaart en moest vertrekken. IJhorst doelman Michael Carabain moest regelmatig optreden om nog meer tegetreffers te voorkomen. Bij rust stond het wel 0-3. Na rust kreeg IJhorst op de counter wat kansen, maar de scherpte ontbrak. Valthermond scoorde nog drie keer en gaat door naar de volgende bekerronde. Volgende week speelt IJhorst thuis tegen Scheerwolde dat vandaag met 4-1 van Uffelte verloor.

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
donderdag, 18 oktober 2012

De Klussenier Jeroen Drogt is nieuwe sponsor van v.v. IJhorst. Zeer binnenkort wordt het reclamebord langs ons hoofdveld geplaatst. Bij De Klussenier kunt u terecht voor verbouwing, renovatie, onderhoud en andere bouwwerkzaamheden.

Voor meer informatie over De Klussenier Jeroen Drogt klik >>HIER<<

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 14 oktober 2012

IJhorst heeft vanmiddag dom puntverlies geleden in de uitwedstrijd tegen Oranje Zwart. IJhorst begon goed en zette Oranje Zwart onder druk. De voorzetten waren matig en dus werd er niet gescoord. Vanuit het niets was het Niels Venema die vanaf ca. 25 meter uithaalde en voor 0-1 zorgde. IJhorst ging goed door en een vrijetrap van Patrick Drogt werd op maat bij broer Cristiaan aangegeven en het werd keurig 0-2. Niets aan de hand voor IJhorst, maar twee minuten later stond de 1-2 op het scorebord. Als IJhorst iets zorgvuldiger was geweest met de voorzetten in de eerste helft dan was een ruime voorsprong zeker mogelijk geweest. Na rust werd IJhorst onder druk gezet door Oranje Zwart, maar kansen kreeg de thuisploeg niet. Een verdediger van Oranje Zwart ontsnapte aan 'donkerrood' na smerig natrappen op Randy Witte. Vervolgens werden er van beide kanten meer overtredingen gemaakt dan dat er gedaan werd waarvoor beide ploegen in het veld stonden.... Wel ontstond er een 'regen' aan gele kaarten voor beide ploegen en werd Nick Smilde werd met rood van het veld gestuurd. IJhorst hield stand maar na een misverstand in de verdediging werd het toch 2-2. In de slotfase kreeg IJhorst nog kansen op de 2-3 maar helaas bleef het 2-2.

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
vrijdag, 12 oktober 2012

De winkel van Sport-Inn Zuidwolde is per 1 oktober gesloten. Eigenaar Sander Bruins heeft besloten om zich vanuit Zuidwolde volledig te richten op de internetshop WONDERSLOFFEN.NL. Via deze website heeft u de mogelijkheid om alles op gebied van sportkleding, schoenen, bescherming, etc. te bestellen. Ook kan bijna alles gratis worden bedrukt met uw eigen naam om zo uw kleding, schoenen of tas nog persoonlijker te maken. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen. Klik >>HIER<< voor de website van wondersloffen.nl. Het filiaal van Sport-Inn Zwolle blijft gewoon geopend.

PDF Print E-mail
Geplaatst door Henk & Marga   
woensdag, 10 oktober 2012

Er is nu ook de mogelijkheid om op zaterdagochtend te voetballen door kinderen van 5 en 6 jaar uit IJhorst en De Wijk. De trainingen worden gegeven door Elze Huls, zij zit op de voetbalacademie in Amsterdam en is speelster bij Ajax en komt uit IJhorst.

Dus trek je mooiste tenue aan en kom lekker spelen in De Wijk of IJhorst.

Doelstelling van kaboutervoetbal is veel aan de bal en attent worden wat er om je heen gebeurt. Beleving van het voetbal van een 5 jarige: Ik, de bal….. dan poosje niets en een doel en oja ook nog een tegenstander en hey… een medespeler… en dan ben je tweede jaars F speler…. En 7 of 8 jaar!

Genieten op het veld van IJhorst en Wacker-van Dijk van deze jeugdige toppers, de talenten van WIJC.

Op woensdag wordt getraind door Helen van Elven om 15.30 tot 16.15

Op zaterdag wordt getraind door Elze Huls, op wisselende tijden en plaats

 

13 oktober 8.45 - 9.30 in IJhorst

herfstvakantie

27 oktober 11.15 - 12.00 in De Wijk

3 november niet

10 november 11.15 - 12.00 in De Wijk

17 november 8.45 - 9.30 in IJhorst

24 november 8.45 - 9.30 in IJhorst

1 december 8.45 - 9.30 in IJhorst

8 december 8.45 - 9.30 in IJhorst

Hierna gaan we de zaal in en komen in maart 2013 weer het veld op.

 

Groetjes en wie weet zie ik jullie op de velden of tijdens de training.

Helen van Elven

 
PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
dinsdag, 09 oktober 2012

De jaarvergadering is dit jaar op woensdag 17 oktober. Aanvang 20:00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 07 oktober 2012
IJhorst 1 versloeg vanmiddag DOS'63 met 3-1. Vanaf het begin zette IJhorst DOS'63 onder druk en al na negen minuten werd het 1-0. Corné Berends schoot van een meter of twintig op de lat en Janick Brakke schoot de terugspringende bal snoeihard tegen de touwen. Even later bereikte een perfecte voorzet van Nick Smilde Cristiaan Drogt en laatstgenoemde zorgde koelbloedig voor 2-0. Na ongeveer een half uur drong DOS'63 aan, maar IJhorst hield eenvoudig de nul tot de rust. Na rust drong DOS'63 nog meer aan kwam via een terechte strafschop (hands) op 2-1. IJhorst had het zwaar, maar kreeg in één van de aanvallen een strafschop. Helaas werd deze gemist en DOS'63 hield hoop. Gelukkig voor IJhorst schoot weer Janick Brakke de verlossende 3-1 binnen. Volgende week speelt IJhorst in Wanneperveen tegen Oranje Zwart. 
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 05 oktober 2012

Een aantal spelers van IJhorst komt samen met een aantal spelers van Wacker uit voor WIJC <23 jaar. In een vriendschappelijke competitie wordt de strijd aangegaan met Ruinerwold, Ruinen, Havelte, Wijster en SVN'69. De thuiswedstrijden worden gespeeld in De Wijk. Onderstaand een overzicht van het speelschema:

10/10/2012: WIJC - SVN'69   Aanvang 19:30 uur

14/11/2012: Ruinen - WIJC

20/02/2013: Ruinerwold - WIJC

20/03/2013: WIJC - Havelte

17/04/2013: WIJC - Wijster

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
vrijdag, 05 oktober 2012

De thuiswedstrijd van IJhorst 2 tegen Thor 2 van zondag 7 oktober a.s. is afgelast. De tegenstander van IJhorst 2 kon helaas niet met voldoende spelers naar IJhorst komen.

Om 14.00 uur speelt IJhorst 1 thuis tegen DOS'63.

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
vrijdag, 05 oktober 2012

Onze vereniging heeft een AED aangeschaft. Een AED is een draagbaar toestel dat wordt gebruikt bij het reanimeren van personen met een stilstand in de bloedcirculatie. Deze AED is geplaatst in de kleedkamer van de scheidsrechter. De sleutel van de overige kleedkamers past ook op deze kleedkamer.

Een aantal personen binnen onze vereniging is gediplomeerd om met een AED om te gaan. Ook hebben een aantal gereageerd op een eerdere oproep om een cursus te volgen. Deze personen krijgen op zeer korte termijn bericht via Stichting AED Staphorst.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 02 oktober 2012

Marco Botter en Jolijn Blom zijn maandag 1 oktober trotse ouders geworden van een dochter. Ze noemen haar VEERLE HANNA. Met moeder, dochter én vader gaat alles prima.

Namens v.v. IJhorst van harte gefeliciteerd!

 

Het adres voor felicitaties: Kralooweg 3, 7943 KL  MEPPEL

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
donderdag, 27 september 2012

Ze zijn shirt- en bordsponsor van v.v. IJhorst, vrijwilliger(s), scheidsrechter van onze vereniging en zeer binnenkort getrouwd! Op vrijdag 28 september geven Cor Oostra en Henriët Tissing om 11.00 uur elkaar het JA-woord.

Zoon Seye vindt het een sprookje: "Hocus pocus pilatus pas! Ik wou dat papa en mama getrouwd was"

Dochter Ronieke zei: "We hebben een feestje! We hebben een feestje! Olé, olé, olé"

Namens v.v. IJhorst van harte gefeliciteerd en een fantastische dag toegewenst!

 

Het adres voor uw felicitaties: Heerenweg 76, 7955 PG  IJhorst

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
maandag, 24 september 2012

IJHORST 2 heeft afgelopen zondag in een sportieve wedstrijd gelijk gespeeld tegen Zuidwolde. De beginfase van de wedstrijd was voor Zuidwolde dat makkelijker combineerde en gelijk vroeg stoorde. De 0-1 viel al snel na een mooie kopbal uit een corner. Langzaam aan lukte het IJhorst om beter te gaan spelen. De bal ging beter rond en de tegenstander kwam er soms niet meer uit. De 1-1 viel door Diedward en vlak voor rust werd het zelfs 2-1 door een schot van Henk Jan. In de tweede helft een wisselend spelbeeld. Zuidwolde drong iets meer aan zonder tot echt grote kansen te komen. In de 70e minuut betekende een van richting veranderde vrije schop van Johan de 3-1 en daarmee leek de buit binnen. Tot de laatste 10 minuten aanbraken. Eerst mocht de 3-2 te makkelijk ingeschoten worden en in blessuretijd werd het zelfs 3-3. IJhorst verspeelde daarmee, inclusief vorig seizoen, voor de vijfde keer in blessuretijd punten.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 20 september 2012

IJhorst 1 heeft in de eerste knock-out ronde van de bekercompetitie een pittige tegenstander geloot. Tegenstander op zondag 21 oktober is v.v. Valthermond. Deze ploeg komt uit in de 2e klasse L. De wedstrijd wordt gespeeld in IJhorst. Voor meer info over Valthermond klik >>HIER<<.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 18 september 2012

Dromen zijn werkelijkheid geworden voor de zussen Lieke en Elze Huls. Beide hebben gisteravond voor het eerst meegespeeld met het eerste vrouwenelftal van AJAX!!! Ook ontvingen beide vorige week een uitnodiging voor het Nederlands team onder 19 jaar.

Namens v.v. IJhorst van harte gefeliciteerd!

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
maandag, 17 september 2012

Start IJHorst 2 matig.

Vorig weekend begon IJhorst thuis tegen Oldeholtpade. Zonder een aantal vaste krachten verloor IJhorst met 1-4. Ietwat geflatteerd en met name de tweede helft op conditie verloren. Doelpunt: Marco.

Afgelopen weekend stond de uitwedstrijd tegen Dwingeloo op het programma. Harrold kon op Han en Ruben na iedereen weer begroeten. IJhorst kwam met 0-2 voor na goals van Geert Jan en Marco. Daarna wilde de scheidsrechter de thuisploeg helpen door een penalty te geven voor een bal in de buik bij Reinoud. Ruststand 1-2. Na de rust een beter IJhorst, echter de ene na de andere kans werd niet benut. Aan het einde kreeg men de deksel op de neus. De scheidsrechter wilde weer een hoofdrol opeisen door net zoveel blessuretijd bij te tellen tot dat de 2-2 viel. In de 7e minuut hiervan kreeg hij zijn zin. Direct hierna was de wedstrijd afgelopen en verloor IJhorst dus 2 punten.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 16 september 2012

IJhorst behaalde vanmiddag een prima overwinning op DVSV. In de eerste helft liet IJhorst 'de bal gaan' maar kreeg weinig kansen. De beste kansen waren voor DVSV. IJhorst doelman Carabain trad een aantal keren prima op en hield de stand op 0-0. Kort voor rust scoorde Nick Smilde uit een voorzet van Rober Brinkman. Daar waar iedereen dacht dat de bal over de achterlijn ging werd het uit een moeilijke hoek toch 1-0. Na rust was IJhorst beter, maar scoorde niet. DVSV schoot nog op de lat. Een hoekschop werd opnieuw voorgezet door Yoran Meijer en bij de tweede paal schoot Rudi Gruppen beheerst de verlossende 2-0 binnen. IJhorst was vervolgens heer en meester. Daniël Mennink zorgde voor de 3-0, Jannick Brakke schoot (met links!) keurig de 4-0 binnen en tot slot was het Yoran Meijer die de 5-0 verzorgde. Al met al een keurige 5-0 overwinning. Volgende week komt koploper Uffelte op bezoek.

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
donderdag, 13 september 2012

Onderstaand het rooster voor het kleedkamer schoonmaken voor de komenden maanden. Aanvang is 19:00 uur

Maandag 1 oktober: Erwin Teunissen, Jasper Klomp, Marcel Klomp, Herman Hempen (Bestuur Gerrit Postma)

Maandag 5 novemer: Matthijs Smilde, Niels Venema, Diedward Vos, Randy Witte (Bestuur volgt)

Maandag 3 december: Han Scheper, Aron Teunissen, Jan Troost, Ruben Scheper (Bestuur volgt)

PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
maandag, 10 september 2012

De training van vrijdag 14 september a.s. is verplaatst naar donderdag 13 september a.s. Aanvang blijft 20.00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 09 september 2012

IJhorst 1 heeft vanmiddag een onnodige nederlaag geleden tegen Balkbrug. Binnen drie minuten stond IJhorst al achter. Na een misverstand stond de spits van Balkbrug plotseling helemaal vrij en maakte koelbloedig de 0-1. IJhorst ging voor de gelijkmaker, maar helaas werden de diverse kansen niet benut. Vanuit diverse corners werd Balkbrug onder druk gezet maar ook zonder resultaat. Kort voor rust moest een speler van Balkbrug vertrekken wegens slaan en IJhorst voerde de druk op. Helaas zonder resultaat. Kort na rust sloeg Balkbrug weer toe en stond het ineens 0-2. IJhorst streed voor een goal maar diverse kansen werden slecht afgerond. Slechte communicatie zorgde zelfs nog voor 0-3. IJhorst probeerde wel maar had de kracht niet meer om te scoren. Volgende week thuis tegen DVSV.

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
zaterdag, 08 september 2012

De jaarvergadering is dit jaar ingepland op woensdag 17 oktober om 20.00 uur.

Nadere info volgt z.s.m.

PDF Print E-mail
Geschreven door Kantine   
zaterdag, 08 september 2012

Het rooster van de kantinebezetting najaar 2012 is gemaakt. Ook nu is het gelukt om met te weinig vrijwilligers het rooster weer rond te krijgen. Er zijn dus ook weer spelende leden ingeroosterd, omdat het anders helaas niet mogelijk is. Het is nog mogelijk dat we bij sommige wedstrijden te weinig mensen gebben ingepland en dat er extra hulp nodig is.  OOK WORDEN ER SPELERS VAN IJHORST 2 EN 3 INGEROOSTERD OM TE HELPEN IN DE KANTINE TIJDENS DE WEDSTRIJDEN VAN IJHORST 1. Spontaan helpen is natuurlijk ook altijd welkom!

Laten we er weer een mooi seizoen van maken!

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 06 september 2012

-Leider/grensrechter voor A1

-Leider/coach voor B1, die op zaterdagen de coaching voor zijn rekening wil nemen en/of eventueel op trainingsavonden wil helpen.

-Trainer en leider voor meisjes 1, een trainer die op dinsdag en donderdag deze enthousiaste meidengroep wil trainen en op zaterdagen aanwezig is en een leider voor de zaterdagen.

 

Wie interesse heeft kan zich melden bij Alfred van der Weide 0629494612

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 02 september 2012

IJhorst 1 is de competitie slecht begonnen met een 3-0 nederlaag uit tegen BEW. IJhorst begon de wedstrijd goed en zette BEW onder druk. BEW voetbalde vervolgens goed mee en schoot zelfs op de paal. Een doelpunt van Jelle Postma werd afgekeurd wegens (zeer twijfelachtig) buitenspel. De tweede helft onderschepte BEW een breedtepass van rechts en koelbloedig werd het 1-0. IJhorst voerde de druk op en raakte via Randy Witte de lat. Via een couter sloeg BEW opnieuw toe: 2-0. IJhorst bleef doorgaan en uiteindelijk was het Patrick Drogt die een terugspeelbal van een meter of 40 in het eigen doel zag verdwijnen...: 3-0. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Balkbrug.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 26 augustus 2012

IJhorst 1 heeft het zichzelf vanmiddag erg moeilijk gemaakt. Bij rust stond IJhorst met 3-0 voor. Rudi Gruppen kopte een hoekschop van Daniël Mennink goed binnen. Even later was het Robert Brinkman die op aangeven van Marco Botter met een snoekduik voor 2-0 zorgde. Nick Smilde maakte na een prima aktie overtuigend de 3-0. Na rust kreeg IJhorst direct kansen op de 4-0, maar de afwerking was niet scherp. HHCombi nam het spel over en het werd zelfs 3-3. IJhorst wankelde, maar via een terechte strafschop wist IJhorst toch nog te winnen. Yoran Meijer schoot koelbloedig de 4-3 binnen. Met negen punten uit drie wedstrijden bereikt IJhorst hiermee ongeslagen de volgende ronde van de beker. Volgende week de eerste competitiewedstrijd uit tegen BEW. Aanvang is 14:00 uur in Vledder.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
woensdag, 22 augustus 2012

IJhorst 1 moest vanavond aantreden voor de beker tegen Diever/Wapse 1. In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met weinig kansen voor beide ploegen. Vanuit een vrijetrap viel de bal ineens voor de voeten van Diever/Wapse en IJhorst stond met 1-0 achter. Even later zette Robert Brinkman goed door en liet vanaf een meter of elf met een diagonaal schot de keeper kansloos: 1-1. Na rust drong Diever/Wapse aan en kwam IJhorst onder druk. Na een kwartier nam IJhorst het weer over en sloeg keihard toe. Eerst was het Jelle Postma, even later Cristiaan Drogt en weer Jelle Postma die beide met prachtig uitgespeelde aanvallen voor een prima 1-4 overwinning zorgden. Zondag speelt IJhorst de derde bekerwedstrijd thuis tegen HHCombi dat met 5-3 van Diever/Wapse won en met 3-0 van Zandpol verloor. Aanvang is 14:00 uur.

IJhorst heeft als enige zes punten in de poule. HHCombi en Zandpol beide drie en Diever/Wapse is met nul punten al uitgeschakeld.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
maandag, 20 augustus 2012

IJhorst 1 behaalde zondagmiddag een goed resultaat in de eerste bekerwedstrijd. Op eigen veld werd Zandpol 1 met 3-0 verslagen. IJhorst was duidelijk de betere ploeg en met goede aanvallen werd Zandpol onder druk gezet. Op aangeven van Robert Brinkman scoorde Rudi Gruppen de 1-0. Even later was Nick Smilde zijn tegenstander te slim en te snel af en stond het 2-0. Voor rust zorgde Jelle Postma nog voor 3-0. IJhorst kreeg voor en na rust nog voldoende kansen om de score verder uit te breiden maar de scherpte ontbrak. Woensdagavond speelt IJhorst 1 de tweede wedstrijd uit tegen Diever/Wapse (in Diever). Deze ploeg verloor zondag met 5-3 uit tegen HHCombi.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 17 augustus 2012

Onderstaand het overzicht van de bekerwedstrijden van IJhorst 1 voor de komende week:

Zondag 19 augustus: IJhorst 1 - Zandpol 1.   Aanvang: 14:00 uur

Woensdag 22 augustus: Diever/Wapse 1 - IJhorst 1.   Aanvang: 18:45 uur (Sportpark v.v. Diever)

Zondag 26 augustus: IJhorst 1 - HHCombi 1.   Aanvang: 14:00 uur

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 14 augustus 2012

Voor het tweede jaar steunt Sport-Inn Zuidwolde het goede doel KITS FOR THE WORLD. Sport-Inn wil zoveel mogelijk gebruikte schoenen en kleding inzamelen, welke vervolgens in samenwerking met Kits for the World in Afrika worden afgeleverd.

In ruil voor het inleveren van gebruikte schoenen en/of kleding krijg je in de maand augustus 15% korting op een paar voetbalschoenen.

Voor meer informatie over Kits for the World klik >>HIER<< of kijk bij Lees verder...

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 12 augustus 2012

IJhorst 1 is de voorbereiding goed begonnen. Na de ochtendtraining van vanmorgen stond vanmiddag de wedstrijd tegen Ratti op het programma. IJhorst begon de wedstrijd goed en de bal ging goed rond. Bart Huls werd diep gestuurd en zijn voorzet op maat werd keurig afgerond door Cristiaan Drogt. IJhorst verslapte en uit een prima aanval werd het 1-1. Na rust sloeg de vermoeidheid toe bij beide ploegen. Jelle Postma zorgde voor de 2-1 voor IJhorst. Ratti probeerde wel maar de verdediging van IJhorst stond goed. Na een overtreding op Berry Mennink schoot Rudi Gruppen vanaf een meter of 18 uit een directe vrijetrap de 3-1 binnen. 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 09 augustus 2012

De eerste training ter voorbereiding op het nieuwe seizoen vindt plaats op zondag 12 augustus om 10.30 uur. Er wordt direct veel van onze selectie verwacht, want op dezelfde dag staat er om 14.00 uur een wedstrijd op het programma tegen Ratti. Deze voetbalvereniging komt uit in de 6e klasse Oost en verblijft in de buurt van IJhorst. Voor meer informatie over deze vereniging klik >>HIER<<.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
donderdag, 19 juli 2012

Meld je nu aan voor Coach van het Jaar via de site van het Dagblad van het Noorden. http://www.dvhn.nl/coachvanhetjaar/

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Clubbladsponsoren
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Link

Voetbalnieuws
top of page
 


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.