arrowHome arrow Nieuws maandag, 23 oktober 2017  
Home
Programma
Nieuws
Informatie
Teams
Links
Sponsors
Lid worden?
Clubblad
Kantine
Fotoboek
Welkom op de nieuwspagina van VVIJhorst!
PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 11 maart 2012

De wedstrijd tussen Witteveense Boys en IJhorst eindigde vanmiddag in een terechte 1-1 stand. IJhorst begon matig maar kwam na een minuut of 20 beter in de wedstrijd. Beide ploegen kregen weinig kansen. Na rust was IJhorst de betere ploeg maar tot grote kansen kwam IJhorst niet. Witteveense Boys werd met enkele uitvallen gevaarlijk en vanuit het niets lag de bal ineens in het doel. IJhorst ging voor de gelijkmaker en zette Witteveense Boys onder druk. Uit een vrijetrap van Rudi Gruppen was het Yoran Meijer die de verdiende 1-1 bij de tweede paal binnen schoot. IJhorst probeerde nog voor de winst te gaan maar had niet meer de kracht om toe te slaan. Volgende week de lastige thuiswedstrijd tegen DSC.

PDF Print E-mail
Geschreven door Felicitatiedienst   
zondag, 11 maart 2012

v.v. IJhorst heeft een klinkende zege behaald in de "Ik hou van Holland" competitie bij zalencentrum "Het Vosje". In de voorronde werden de Larixlaan, de toneel, NOAD en de Jannekes uitgeschakeld. De finale tegen de favorieten van de Eleveldstraat werd ook gewonnen en dus werd v.v. IJhorst de terechte nummer één van "Ik hou van Holland" bij hoofdsponsor Zalencentrum "Het Vosje"!

PDF Print E-mail
Geschreven door IJhorst 2   
donderdag, 08 maart 2012

IJhorst 2 is dringend op zoek naar deelnemers voor "Ik hou van Holland" zaterdag 10 maart a.s. bij Zalencentrum "Het Vosje".

Aanvang is 21.00 uur. Wij rekenen op jullie komst!

PDF Print E-mail
Geschreven door Arend Flederus   
dinsdag, 06 maart 2012

Ook tijdens de voorjaarscompetitie zijn wij weer genoodzaakt om spelende leden in te roosteren als scheidsrechter voor de wedstrijden van de E- en F-pupillen. Klik hieronder op lees verder... voor het overzicht.  Je mag onderling ruilen. Vriendelijk verzoek dit door te geven aan Arend Flederus (telefoonnummer staat onderaan de lijst)

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 04 maart 2012

Een zwak IJhorst 1 heeft vandaag een matige prestatie geleverd door met 2-2 gelijk te spelen tegen VIOS(O). IJhorst probeerde te voetballen maar steeds ontbrak de beslissende pass. Wel had IJhorst een duidelijk overwicht op het veld. VIOS(O) bestookte IJhorst met lange ballen, maar de verdediging had hier geen moeite mee. Toch kwam VIOS(O) via een keurige aanval op 1-0. Na rust werd het zelfs 2-0 en IJhorst moest 'gas geven'. Het was Niels Venema die terecht voor 2-1 zorgde. De 2-2 was de meest 'lucky' ooit. Een speler van VIOS(O) schoot tegen een medespeler en via het hoofd van een andere medespeler viel de bal in het doel. De uitslag van 2-2 was terecht, maar IJhorst kan veel beter. Volgende week de lastige wedstrijd tegen Witteveense Boys. Aanvang 14.00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
zondag, 04 maart 2012

Onze sponsor RS Kaas opent donderdag 8 maart a.s. om 15.00 uur een winkel in Nieuwleusen. U vindt deze winkel aan de Burg. Baron van Dedemstraat 1b. Voor meer informatie over RS Kaas klik >>HIER<< of >>HIER<<.

Wij wensen RS Kaas veel succes met deze nieuwe uitdaging!

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
woensdag, 29 februari 2012

Wij zijn op zoek naar een betaalde kantinemedewerkster/medewerker voor ongeveer 4 uur op de zaterdagmorgen voor de periode maart t/m mei 2012.

Het aantal uren per zaterdag is afhankelijk van het aantal wedstrijden.

Voor verdere informatie of sollicitatie kun je contact opnemen met Rudi Gruppen, Eleveldstraat 18, 7955 BC IJhorst, tel. 0522-440971 of   of Arend Flederus, tel. 0522-259701 of .

Gaarne reageren voor 7 maart 2012.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
maandag, 20 februari 2012

De training van deze week is verplaatst van dinsdag naar woensdag. Aanvang blijft 20:00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 19 februari 2012

Tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen Old Forward 1 en IJhorst 1 is Cristiaan Drogt tijdens een onschuldig duel flink geblesseerd geraakt. Cristiaan liep een breuk op in twee middenvoetsbeentjes en moet zes weken 'in het gips'. Wij wensen Cristiaan veel sterkte met het herstel!

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 19 februari 2012

IJhorst 1 heeft vanmorgen een 3-2 nederlaag geleden teg Old Forward. De wedstrijd werd gespeeld op het mooie kunstgras van v.v. Steenwijker Boys. Nadat Thom Meijer zijn twee linker voetbalschoenen had ingeruild voor een linker en een rechter van een medespeler kon de wedstrijd beginnen.

Old Forward had de eerste 15 minuten het beste van het spel en kwam op voorsprong door een terecht gegeven strafschop te benutten. IJhorst kwam beter in de wedstrijd en kwam via een prachtige goal van Jelle Postma op 1-1. Na rust was IJhorst heer en meester en kwam via Niels Venema op 2-1. Niels kopte de afgemeten voorzet van Yanick Brakke perfect binnen. IJhorst kreeg nog een flink aantal kansen maar wist niet te scoren. Old Forward profiteerde van een misverstand in de IJhorst verdediging en maakte 2-2. Kort voor tijd werd het door een prima doelpunt zelfs nog 3-2. 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 17 februari 2012

IJhorst 1 speelt zondag 19 februari a.s. vriendschappelijk tegen Old Forward 1. Old Forward speelt net als IJhorst in de 5e klasse en staat op de zesde plaats. Deze wedstrijd wordt op kunstgras gespeeld in Steenwijk op het veld van Steenwijker Boys. Aanvang van de wedstrijd is 11.00 uur.

Voor de adresgegevens van sportpark 'De Koperberg' klik >>HIER<<

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
woensdag, 15 februari 2012

Het bestuur heeft besloten om bij v.v. IJhorst een AED aan te schaffen. Een AED is een Automatische Externe Defribillator dat gebruikt wordt voor het reanimeren van een persoon met een stilstand in de bloedcirculatie (hartstilstand). De AED dient op geautomatiseerde wijze een electrische schok toe met als doel het verstoorde hartritme te herstellen. De AED vervangt niet de reanimatie, maar helpt hierbij en de kans op overleving is vele malen groter. Voor meer informatie over een AED klik >>HIER<<

Naar aanleiding van bovenstaande is het bestuur op zoek naar een aantal vrijwilligers welke een cursus willen volgen voor het gebruik van de AED. Deze cursus kost niet veel tijd, want in één avond is het te leren. Vrijwilligers kunnen contact opnemen met Rudi Gruppen via telefoonnummer 0522-440971 of mail

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 09 februari 2012

Graag jullie aandacht voor onderstaande:

Mijn naam is Sytske de Ruiter, gediplomeerd medisch pedicure, lid van Pro Voet.

Mijn praktijk bevindt zich aan de Kerkweg 8 in IJhorst.

Aandacht voor voeten van sporters, voetballers, en een goede conditie van voeten is belangrijk voor goede resultaten op het voetbalveld. Hier wil ik graag een steentje aan bijdragen. Om blessures te voorkomen is het van belang dat je voeten in goede conditie zijn en dat je de juiste voetbalschoenen draagt. Slechte conditie van voeten en slecht passende schoenen kunnen veroorzakers zijn van:

·         Ingescheurde, ingroeiende of blauwe nagels

·         Kloven aan de hielen

·         Overtollig eelt aan de voeten

·         Blaren

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
donderdag, 09 februari 2012
De training van vrijdag 10 februari gaat gewoon door. Aanvang: 20.00 uur
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
maandag, 06 februari 2012

De senioren van v.v. IJhorst welke nog geen voetbalplaatjesalbum hebben opgehaald kunnen deze afhalen in de kantine. De kantine is geopend tijdens de trainingsavond op vrijdag, kaartavonden en natuurlijk tijdens de wedstrijden.

PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
maandag, 06 februari 2012

De training van dinsdag 7 februari a.s. is afgelast. Zonder tegenbericht gaat vrijdag 10 februari a.s. de training wel door.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 04 februari 2012

De voetbalplaatjes zijn sinds deze week verkrijgbaar. Bij besteding van iedere € 10,- bij COOP Supermarkt in De Wijk ontvangt u een gratis zakje voetbalplaatjes met daarin vijf spelers van WIJC, IJhorst of Wacker. Ook krijgt u bij speciale actieproducten een gratis zakje voetbalplaatjes.

Dus GA NAAR COOP EN SPAAR JE HELDEN!!! Voor openingstijden klik >>HIER<<.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
woensdag, 01 februari 2012

De KNVB heeft voor komend weekend alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast.

Heeft u niets te doen kom dan gezellig pokeren in de kantine. Aanvang is 13:30 uur. Inleg € 5,-.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
zondag, 29 januari 2012

Staat gepland voor 5 februari aanstaande om 11.00 uur. Gezien de voorspelde vorst gaat deze wedstrijd waarschijnlijk niet door.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 28 januari 2012

De oefenwedstrijd tussen BEW 1 en IJhorst 1 van zondag 29 januari a.s. is afgelast.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 24 januari 2012

Bestuurslid en scheidsrechter Henk van den Berg gaat op 1 september 2012 per fiets de Mont Ventoux beklimmen. Deze berg heeft de top op 1912 meter hoogte en staat o.a. bekend om het kale 'maanlandschap' bovenaan deze berg.

Henk gaat deze berg beklimmen voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding. De beklimming wordt georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux. Iedere deelnemer wordt verzocht om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Tijdens een info avond kregen de deelnemers te horen dat er ieder uur elf mensen de diagnose kanker krijgen en er daarvan uiteindelijk vijf overlijden! Dit zijn natuurlijk schrikbarende cijfers en dus kan er nooit geld genoeg zijn voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Sponsor daarom Henk en doneer uw bijdrage. Het geld wordt rechtstreeks overgemaakt naar de stichting.

Elke Euro is er één. Klik >>HIER<< , kom op de persoonlijke pagina van Henk en doe uw bijdrage.

Hartelijk dank voor uw spontane steun en bijdrage

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
maandag, 23 januari 2012

Binnenkort gaat de voetbalplaatjesaktie van start. Iedere speler die in spetember op de foto is gekomen mag zaterdag 28 januari a.s. tussen 10:00 - 14:00 uur gratis een fotboek komen ophalen bij COOP in De Wijk.

Naast de voetbalplaatjes die verkregen worden bij de boodschappen is het ook mogelijk om een poster per speler te bestellen. De intekenlijsten hiervoor komen t.z.t. in de kantine te liggen. De kosten voor een poster zijn nog onbekend. Wij houden jullie op de hoogte.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 20 januari 2012

De vriendschappelijke wedstrijd tussen HODO 2 en IJhorst 1 van zondag 22 januari is afgelast.

Op 29 januari speelt IJhorst 1 vriendschappelijk uit tegen BEW. Aanvang is 14:00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 20 januari 2012

Op zondagmiddag 5 februari organiseert v.v. IJhorst een Pokermiddag. Deelnemers worden verzocht om 13.30 uur aanwezig te zijn.

Inleg is € 5,-.

PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
donderdag, 05 januari 2012

Op dinsdag 10 januari a.s. staat de eerste training van 2012 gepland. Zoals gebruikelijk beginnen we om 20.00 uur.

Ook zijn er een aantal oefenwedstrijden gepland:

22 januari: HODO 2 - IJhorst 1 - aanvang 14.00 uur

29 januari: BEW 1 - IJhorst 1 - aanvang 14.00 uur

Op 12 februari hervat IJhorst 1 de competitie met een uitwedstrijd tegen VIOS (O).

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 05 januari 2012

Op 19 juni 2012 bestaat v.v. IJhorst 65 jaar. Als bestuur willen wij dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en zoeken daarom een aantal enthoustiaste mensen welke het leuk lijken om dit feest te organiseren. Dus ben je om wat voor reden dan ook (supporter, lid, vrijwilliger, etc.) betrokken bij v.v. IJhorst en vind je het leuk om een feest te organiseren meld je dan bij Rudi Gruppen via telefoonnummer 0522-440971 of mail naar

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
zaterdag, 31 december 2011
Het bestuur wenst een ieder een prettige jaarwisseling en een

FANTASTISCH 2012

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 31 december 2011

Ook dit jaar is de Oliebollenaktie weer succesvol verlopen. Met behulp van vele vrijwilligers werden gisteravond de oliebollen ingepakt en rondgebracht in IJhorst en buitengebied. Dank gaat uit naar een ieder die heeft meegeholpen. Verder bedanken wij Bakkerij Nijstad voor de erg prettige samenwerking en Kroko voor het beschikbaar stellen van de tassen.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
woensdag, 28 december 2011

Het is de heren van IJhorst 1 niet gelukt om de finale van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Ruinen te behalen. Dinsdagavond moest IJhorst het opnemen tegen DESZ, Beilen, Wapserveen en Dwingeloo. Uteindelijk gingen Beilen en DESZ naar de finale. Voor alle uitslagen klik >>HIER<<.

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
woensdag, 21 december 2011

Het bestuur van v.v. IJhorst wenst alle leden, vrijwilligers en supporters PRETTIGE KERSTDAGEN!

PDF Print E-mail
Geschreven door De Trainer   
dinsdag, 13 december 2011

Dinsdag 13 december is de laatste training voor de senioren van v.v. IJhorst voor de winterstop.

Op dinsdag 10 januari gaan we weer van start. Informatie over het oefenprogramma van IJhorst 1 volgt z.s.m.

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 11 december 2011

IJhorst 1 heeft zichzelf vandaag tekort gedaan door niet te winnen van Weiteveense Boys. De gehele wedstrijd was er maar één ploeg die voetbalde en dat was IJhorst. Weiteveense Boys kwam sporadisch bij het doel van IJhorst maar wist toch te scoren. Vanuit een corner viel de bal voor de voeten van een speler van Weiteveense Boys en werd het 0-1. Het was alleen maar IJhorst dan aanviel en de grootste kans was voor Rudi Gruppen. Een ingooi van Robert Brinkman werd doorgekopt door Cristiaan Drogt. Rudi Gruppen leek de bal binnen te schieten maar helaas ging de bal over het doel. De tweede helft was het nog steeds alleen maar IJhorst dat aanviel. Weiteveense Boys kwam slechts één keer bij het doel van Thom Meijer. Helaas lukte het IJhorst niet om te scoren en bleef het geheel tegen de verhouding in 0-1.

PDF Print E-mail
Geplaatst door IJHORST 2   
zaterdag, 10 december 2011

De wedstrijd IJhorst 2 - Emmen 3 gaat morgen niet door.

Emmen heeft zich afgemeld. 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 09 december 2011

Ook dit jaar doet IJhorst 1 weer mee aan het jaarlijkse Kerstzaalvoetbaltoernooi in Ruinen. IJhorst speelt op dinsdag 27 december in de voorronde tegen DESZ, Beilen, Wapserveen en Dwingeloo.

Voor het wedstrijdprogramma van deze avond klik >>HIER<<

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
maandag, 05 december 2011

IJHORST 2 heeft uit tegen Bargeres een verdiende overwinning geboekt. Ondanks meerdere prima mogelijkheden werd de wedstrijd pas op het eind beslist. Reinoud was binnen enkele minuten tweemaal trefzeker waarbij de eerste een schitterende volley was van een meter of 20. De eindstand was derhalve 0-2. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen koploper Emmen 3. IJhorst heeft nog wat goed te maken.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 04 december 2011

IJhorst heeft vanmiddag een onnodige nederlaag geleden uit bij SV Hoogersmilde. In de eerste helft was IJhorst de baas op het veld en kwam in de 40e minuut terecht op voorsprong. Jelle Postma veroverde de bal van de linksback en omspeelde keurig de keeper (0-1). Na rust een omgekeerde wedstrijd. SV Hoogersmilde zette IJhorst onder druk en IJhorst had moeite om te voetballen. In korte tijd scoorde SV Hoogersmilde twee keer. IJhorst kreeg kleine kansen op de gelijkmaker, maar het was SV Hoogersmilde dat uit een vrijetrap in de laatste minuut de 3-1 maakte.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
woensdag, 30 november 2011

Ook dit jaar gaat v.v. IJhorst weer oliebollen verkopen. Tussen 5 en 14 december wordt er huis-aan-huis verkocht. De afleverdatum is net als vorig jaar 30 december. Natuurlijk worden de oliebollen ook dit jaar weer gebakken door BAKKERIJ NIJSTAD uit Meppel. 

De ingeroosterde vrijwilligers krijgen uiterlijk zondag 4 december bericht over de indeling. Extra vrijwilligers zijn altijd welkom. Wil je meehelpen laat het dan even weten aan Rudi Gruppen.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
zondag, 27 november 2011

IJHORST 2 heeft vanmorgen uit tegen Schoonebeek de tweede zege van deze competitie behaald. IJhorst had eigenlijk de hele wedstrijd de controle over het duel ondanks de harde wind. De goals kwamen op naam van Aron en Thom, derhalve was de eindstand 0-2. Voor het eerst dit seizoen werd de nul gehouden.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Reporter   
zondag, 20 november 2011

IJhorst 1 had vanmiddag moeten winnen van HHCombi. IJhorst begon sterk en zette HHCombi onder druk. In de tweede minuut kopte Cristiaan Drogt net over. Na een minuut of tien nam HHCombi met snelle aanvallen het spel over en kwam vervolgens terecht op 0-1. Even later had IJhorst geluk dat een schot vanaf rechts de paal raakte in plaats van het net. In de allerlaatse seconde van de eerste helft schoot Cristiaan Drogt vanaf rand zestien de 1-1 binnen. De tweede helft was IJhorst de baas op het veld. De druk op HHCombi werd opgevoerd en vanuit het niets was het toch HHCombi dat tegen de verhouding in 1-2 maakte. IJhorst zette HHCombi onder druk en had pech dat een afstandschot van Rudi Gruppen op de lat eindigde. Even later was het wel raak. Yoran Meijer zette Rudi Gruppen vrij voor de keeper en laatstgenoemde zorgde beheerst voor de terechte gelijkmaker. IJhorst ging voor de overwinning, maar wist helaas niet de juiste richting te vinden.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
zondag, 20 november 2011

Vanmorgen heeft IJHORST 2 geen punten overgehouden aan het duel tegen Germanicus. In een zeer slechte wedstrijd werd het 1-3. Bij rust was het 0-1 door een doelpunt wat al in de 1e minuut viel. In 70e minuut kwam Germanicus op 0-2 waarna de wedstrijd gespeeld leek. Een paar minuten was het Reinier die een goede aanval bekroonde met een goal. Niet veel later kwam Germanicus uit een penalty op 1-3. Volgende week wacht Schoonebeek uit.

 

Verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Clubbladsponsoren
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Link

Voetbalnieuws
top of page
 


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.