arrowHome arrow Nieuws maandag, 23 oktober 2017  
Home
Programma
Nieuws
Informatie
Teams
Links
Sponsors
Lid worden?
Clubblad
Kantine
Fotoboek
Welkom op de nieuwspagina van VVIJhorst!
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 11 september 2011

IJhorst 1 verloor vanmiddag met 3-2 uit tegen Weiteveense Boys. Binnen 5 minuten stond IJhorst al met 1-0 achter. Thom Meyer werd verrast door een afstandschot van een meter of twintig. IJhorst kwam beter in de wedstrijd, maar het was Weiteveense Boys dat 2-0 maakte. Kort daarna scoorde Yoran Meyer de 2-1 na een voorzet van Arne Veerman. Na rust voerde IJhorst de druk op en het was weer Yoran Meyer die een afgemeten voorzet van Jelle Postma prima binnen kopte (2-2). Thom Meyer hield IJhorst een paar keer in de wedstrijd, maar had geen kans bij de directe vrije bal (3-2). Volgende week speelt IJhorst thuis tegen VIOS.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
donderdag, 08 september 2011
De oefenwedstrijd Wacker 3 - IJHORST 2 die voor vanavond 8-9 op het programma staat, gaat niet door. De velden zijn onbespeelbaar door de regen.
PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
donderdag, 08 september 2011

Bedankt voor de vele reakties op de brief die onze leden begin augustus hebben ontvangen. Bijna iedereen heeft z'n voorkeur voor een vrijwilligersactiviteit aangegeven.

We verwachten eind september iedereen te kunnen inlichten wanneer en voor welke activiteit men is ingedeeld.

Namens bestuur v.v. IJhorst,

René Gruppen

PDF Print E-mail
Geplaatst door IJHORST 2   
maandag, 05 september 2011

Op donderdag 8 september speelt IJhorst 2 een oefenwedstrijd tegen Wacker 3 in De Wijk.

De wedstrijd zal om 20:00 uur van start gaan. 

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
maandag, 05 september 2011
IJhorst 2 en WIJC 1 hebben er zondagmorgen een sportieve wedstrijd van gemaakt. In het doelpuntrijke duel trokken de veteranen uiteindelijk verdiend met 4-6 aan het langste eind.
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 04 september 2011

IJhorst 1 heeft vanmiddag een onnodige nederlaag geleden tegen SV Hoogersmilde. De wedstrijd begon ongeveer een uur te laat omdat er geen scheidsrechter aanwezig was. Beide ploegen waren blij de uiteindelijk de heer Akse uit Hoogeveen de wedstrijd wilde fluiten. Na afloop waren beide ploegen het er over eens dat scheidsrechter Akse een prima wedstrijd floot.

SV Hoogersmilde was in de eerste helft voetballend de betere ploeg, maar IJhorst kreeg de betere kansen. Drie maal verschenen de aanvallers van IJhorst alleen voor de keeper van SV Hoogersmilde, maar wisten helaas niet te scoren. Bij rust stond IJhorst wel met 0-1 achter. In de eerste minuut na rust werkte IJhorst de bal in het doel. Een verdediger haalde de bal ruim achter de doellijn weg en het doelpunt werd niet toegekend. Vanuit de counter scoorde SV Hoogersmilde nog 0-2. IJhorst scoorde tegen uit een vrije trap van Niels Venema en probeerde vervolgens de gelijkmaker te forceren, maar helaas lukte dit niet. Eindstand: 1-2

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 02 september 2011

Zondag 4 september a.s. worden er twee wedstrijden gespeeld in IJhorst:

Om 14:00 uur speelt IJhorst 1 de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen SV Hoogersmilde.

Daarvoor speelt IJhorst 2 om 10:00 uur een vriendschappelijke wedstrijd tegen WIJC V1.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
vrijdag, 02 september 2011

Nadat Zwartemeer 5 las dat het bij IJHORST 2 in zou zitten tijdens het seizoen 2011-2012 heeft het zich per direct laten opheffen. Zodoende zal IJHORST 2 dit seizoen een tweetal wedstrijden minder spelen.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
woensdag, 31 augustus 2011

De sponsorcommissie heeft overeenstemming bereikt met Zalencentrum "Het Vosje" en Rollecate BV om ook de komende drie jaar hoofdsponsor van onze vereniging te zijn. Binnenkort wordt IJhorst 1 geheel in het nieuw gestoken door deze sponsors.

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
woensdag, 31 augustus 2011

Het bestuur is op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens de thuiswedstrijden van IJhorst 1 de kaartverkoop te doen. Het is leuk werk en kost je weinig tijd. Lijkt je het wat? Laat het even weten aan een bestuurslid.

Bedankt!

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 28 augustus 2011

IJhorst heeft vandaag weinig heel gelaten van DVSV. De thuiswedstrijd in de bekercompetitie werd vandaag met 8-0 gewonnen. Na twee minuten scoorde IJhorst al de 1-0. Even later werd het al 2-0. IJhorst had vervolgens moeite met scoren en pas kort voor rust werd het 3-0. Na rust kwam IJhorst echt op gang. Kort na rust werd het 4-0. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft was het éénrichtingsverkeer richting doel van DVSV en mochten de gasten uit Darp blij zijn dat het bij 8-0 bleef. 

Na de winst op VIOS, het gelijke spel tegen BEW en de winst op DVSV heeft IJhorst zich als poulewinnaar (op doelsaldo) geplaatst voor de volgende ronde van de beker.

Volgende week speelt IJhorst de eerste competitiewedstrijd thuis tegen SV Hoogersmilde. Aanvang is 14.00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
donderdag, 25 augustus 2011

IJhorst 1 heeft de tweede bekerwedstrijd niet kunnen winnen. Thuis tegen BEW werd het vanavond 1-1. In de eerste helft was IJhorst de betere ploeg en kwam terecht op voorsprong. Bart Huls zocht de combinatie met Marco Botter en eerstgenoemde haalde vervolgens snoeihard uit (1-0). IJhorst hield BEW onder druk maar was niet scherp genoeg in de afronding. Na rust een ander BEW en een gelijkopgaande wedstrijd. De eerste kans van de wedstrijd voor BEW was gelijk raak. Beide ploegen hadden vervolgens nog een paar kansen maar kwamen niet meer tot scoren. Eindstand 1-1.

De andere wedstrijd in de poule tussen DVSV en VIOS eindigde vanavond in 3-4.

Zondag a.s. speelt IJhorst thuis tegen DVSV. Aanvang is 14.00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 21 augustus 2011

IJhorst 1 is de bekercompetitie prima begonnen met een 1-5 overwinning uit bij VIOS in Oosterhesselen. IJhorst had het beste van het spel. Één van de hoogtepunt van de eerste helft was de solo van Berry Mennink welke hij vervolgens overtuigend met rechts (echt waar) via binnenkant paal wist af te ronden. Na rust bleef IJhorst de betere ploeg en scoorde nog twee keer.

Donderdag 25 augustus speelt IJhorst de tweede bekerwedstrijd thuis tegen BEW. Aanvang is 18:45 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 20 augustus 2011

Dinsdag 23 augustus is er geen training.

Zondag 21 augustus speelt IJhorst 1 de bekerwedstrijd uit tegen VIOS (Oosterhesselen). Aanvang is 14:00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 20 augustus 2011

De klussenochtend is vanmorgen prima verlopen. Met de hulp van de nodige vrijwilligers zijn de reclameborden weer mooi schoon en de netten weer in de doelen op het hoofd- en trainingsveld. Dank gaat uit naar de vrijwilligers!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
maandag, 15 augustus 2011

Zaterdag 20 augustus a.s. is er de nodige hulp nodig om het veld en trainingsveld weer in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Werkzaamheden zijn o.a. doelnetten ophangen, reclameborden schoonmaken, etc.

Om 9:00 uur staat de koffie klaar. Tot dan!

PDF Print E-mail
Geschreven door De trainer   
donderdag, 11 augustus 2011

Zondag a.s. staan er twee trainingen gepland. De eerste training vindt plaats van 11.00 - 12.30 uur. Na de verzorgde maaltijd begint de tweede training om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Vriendelijk verzoek aan de selectiespelers welke nog niet getraind hebben om voor vrijdagavond 20.00 uur contact op te nemen met René Hogenhorst. 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
dinsdag, 09 augustus 2011

V.v. IJhorst-vrijwilligster Janneke Veerman is genomineerd voor Overijsselse Vrijwilligersprijs.

U kunt op haar stemmen via www.overijsselsevrijwilligersprijs.nl

Kies vervolgens voor 'Stem op uw favoriete vrijwilliger' 

 

 

 

PDF Print E-mail
Geplaatst door DVHN   
woensdag, 03 augustus 2011

MAAK NU SNEL EEN TEAM EN DOE MEE AAN COACH VAN HET JAAR!!!!!!

Ga naar www.dvhn.nl of klik >>HIER<< en maak een team aan!!!!!!!!!!!!
PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
dinsdag, 02 augustus 2011

In alle rust zijn we aan het nadenken over een aanpassing (vernieuwing) van onze huidige website. Daarbij zijn tips, ideeën, e.d. van onze bezoekers van harte welkom!

Heb je goede ideeën, aanvullingen of zijn er dingen die ontbreken op onze huidige website, geef dit dan door aan een van de bestuursleden. Een mailtje sturen mag uiteraard ook.

Wij zien je reaktie tegemoet!

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
maandag, 25 juli 2011

Dinsdag 26 juli a.s. spelen FC Zwolle en FC Emmen een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Deze wedstrijd tussen 2 teams uit de Jupiler League  wordt gespeeld op het veld van v.v. Wacker (De Wijk) en begint om 19.00 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 23 juli 2011

In augustus heeft onze sponsor Sport-Inn Zuidwolde een mooie aktie voor ons in petto. In samenwerking met Kits for the World worden schoenen en kleding ingezameld voor (voetbal)vrienden in Afrika. In ruil daarvoor krijgt de klant bij Sport-Inn Zuidwolde 20% kassakorting op voetbalschoenen en -artikelen. Voor meer informatie over Kits for the World klik >>HIER<< en >>HIER<<.

Kijk ook eens bij lees verder...

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
vrijdag, 22 juli 2011

Troost Timmerfabriek uit Nieuwleusen is de nieuwe sponsor voor de tassen van IJhorst 2. Na het overtuigende kampioenschap van afgelopen seizoen besloot deze allround timmerfabriek de tassen aan IJhorst 2 te schenken.

Troost Timmerfabriek levert kozijnen, schuifpuien, deuren, garagedeuren, etc. Voor meer informatie kijkt u op www.troost-timmerfabriek.nl

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
vrijdag, 22 juli 2011

R&K Installatietechniek uit Nijeveen is sponsor geworden van de nieuwe vrijetijdsjacks van IJhorst 2. Vanaf het nieuwe seizoen zijn de spelers van IJhorst 2 voor en na de wedstrijd te bewonderen in deze prachtige jacks.

R&K Installatietechniek is sinds 2006 een betrouwbaar en toonaangevend installatiebedrijf. Het leveren van CV-installaties, dakbedekking en sanitair is slechts een kleine greep uit het dienstenpakket. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.rkinstallatietechniek.nl

PDF Print E-mail
Geschreven door Felicitatiedienst   
donderdag, 21 juli 2011

Vrijdag 22 juli stappen keeper Michael Carabain en vrijwilligster Sabine Klomp in het huwelijksbootje. Wij wensen het bruidspaar een geweldige dag!

Voor felicitaties: Heerenweg 34a, 7955 PE  IJHORST

Van harte gefeliciteerd!!!

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
woensdag, 20 juli 2011

5e Klasse 02

Zuidwolde 6
Alcides 5
Germanicus 4
Sleen 3
IJHORST 2
Zwartemeer 5
Twedo 4
Emmen 3
Emmen 4
Bargeres 3
Schoonebeek 3
Raptim 6
PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
zondag, 17 juli 2011

Willen onderstaande spelers z.s.m. hun pasfoto inleveren bij GeertJan Lubberink?

Dit i.v.m. een nieuwe spelerspas.

* H. Dunning

* R. Haayer

* K. Jonkers

* M. Klomp

* R. Koppejan

* R. linthorst

* GJ Lubberink

* D. Mennink

*G. Toersen

* J. troost

* C. Hoeveberg

* S. Zandgrond

* T. Talsma

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
woensdag, 13 juli 2011

Sander Elting is vanmorgen in Meppel succesvol geopereerd aan zijn kuitbeen. Door een ongelukkige val afgelopen weekend heeft Sander een scheur/breuk in zijn enkel en kuitbeen opgelopen. Door middel van een metalen plaatje is het kuitbeen weer vastgezet. Sander hoopt voor komend weekend weer thuis te zijn.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 12 juli 2011

Onderstaand het bekerprogramma van IJhorst 1:

Zondag 21 augustus: VIOS - IJhorst - Aanvang: 14:00 uur

Woensdag 25 augustus: IJhorst - BEW - Aanvang: 18:45 uur

Zondag 28 augustus: IJhorst - DVSV - Aanvang: 14:00 uur

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
maandag, 11 juli 2011

Sander Elting is afgelopen weekend ongelukkig ten val gekomen en heeft een breuk in zijn enkel en kuitbeen. Sander ligt nog in het ziekenhuis en wordt een dezer dagen geopereerd. Wij wensen Sander veel sterkte.

Beter nieuws komt er vanuit huize Haaijer in Zwolle. Reinoud en Nathalie verwachten op 22 januari 2012 het eerste kind. Van harte gefeliciteerd!

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 09 juli 2011

Een nog onbekende sponsor wil zeer waarschijnlijk trainingspakken aanbieden aan IJhorst 2. Er moet alleen nog een keuze gemaakt worden tussen twee verschillende trainingspakken. Kijk bij lees verder en maak uw keuze.....

Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 09 juli 2011

IJhorst 1 treft een tweetal oude bekenden in de bekercompetitie. BEW en DVSV zijn samen met VIOS de tegenstanders in de bekercompetitie. IJhorst moest het vorig jaar in de competitie opnemen tegen BEW en DVSV. Onbekende tegenstander VIOS is ook tijdens de nieuwe competitie tegenstander .

Wij brengen jullie z.s.m. op de hoogte van het programma.

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 05 juli 2011

De eerste training voor het nieuwe seizoen 2011-2012 staat gepland op zondag 7 augustus a.s. Aanvang: 13.00 uur. Natuurlijk is iedereen weer welkom om zich voor te bereiden op dit nieuwe seizoen.

Voor IJhorst 1 volgt op 14, 21 en 28 augustus de bekercompetitie.

PDF Print E-mail
Geschreven door bestuur   
dinsdag, 28 juni 2011

Komend seizoen (2011-2012) zijn er helaas onvoldoende vrijwilligers beschikbaar om alle werkzaamheden binnen onze vereniging te verrichten.

Dit betekent dat we de beslissing hebben moeten nemen om leden, die nog geen vrijwilligersactiviteiten voor de vereniging verrichten, aan te wijzen voor deze werkzaamheden.

Deze mensen ontvangen in augustus een brief, waarin men kan aangeven welke werkzaamheden zijn/haar voorkeur genieten:

- bardienst/kantinedienst op zaterdag

- bardienst/kantinedienst op zondag

- scheidsrechter bij jeugdwedstrijden (zaterdag)

- meehelpen bij de oliebollenaktie (december)

- training WIJC-jeugd verzorgen (avond)

- plaatsnemen in activiteitencommissie

Wij zullen proberen om zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen.

Vervolgens zal iedereen bericht ontvangen waar, wanneer, hoe laat en bij welke werkzaamheden men wordt verwacht.

Namens het bestuur,

René Gruppen

Secretaris

PDF Print E-mail
Geschreven door bestuur   
dinsdag, 28 juni 2011

Wij zijn op zoek naar enkele leden, supporters of belangstellenden van onze vereniging die willen plaatsnemen in de (nieuwe) activiteitencommissie van v.v. IJhorst.

Bedoeling is dat deze activiteitencommissie zich gaat bezighouden met het bedenken & organiseren van 'activiteiten rondom het voetbal'. Denk hierbij aan het 65-jarig jubileum (2012), familiedag, feestavond, e.d.

Heb je interesse, neem dan kontakt op met een van de bestuursleden.

PDF Print E-mail
Geplaatst door BBK   
maandag, 20 juni 2011

IJhorst raakt het seizoen 2011-2012 een heel eind uit de richting. Hierbij de indeling:

DOS'63 1
DSC'65 1
HHCombi 1
IJHORST 1
KSC 1
Oring 1
Pesse 1
S.V. Hoogersmilde 1
VIOS (O) 1
Weiteveense Boys 1
Witteveense Boys'87 1
Zandpol 1 

PDF Print E-mail
Geschreven door examen   
donderdag, 16 juni 2011

Ook dit jaar hebben weer een aantal leden van v.v. IJhorst en WIJC eindexamen gedaan.

Onze felicitaties gaan uit naar alle geslaagden!

PDF Print E-mail
Geschreven door historie   
donderdag, 16 juni 2011

Even een stukje geschiedenis:

op 19 juni 1947 is onze vereniging opgericht. Dat betekent dat we komende zondag exact 64 jaar bestaan.

Kijk voor meer informatie over de geschiedenis van onze vereniging elders op de website.

 

      

PDF Print E-mail
Geschreven door jeugd   
donderdag, 16 juni 2011

Komende zaterdag, 19 juni a.s., wordt op de velden van v.v. IJhorst en De Wijk weer het WIJC-jeugdtoernooi gespeeld.

Als liefhebber van jeugdvoetbal mag u dit spektakel niet missen!

Aanvang: 08.45 uur.

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
woensdag, 15 juni 2011

Dinsdagavond 14 juni jl. was er veel belangstelling voor de (spoed) bijeenkomst in de kantine van v.v. IJhorst.

Kijk voor een verslag op www.meppelercourant.nl

 

Verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Clubbladsponsoren
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Link

Voetbalnieuws
top of page
 


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.