arrowHome arrow Nieuws vrijdag, 20 oktober 2017  
Home
Programma
Nieuws
Informatie
Teams
Links
Sponsors
Lid worden?
Clubblad
Kantine
Fotoboek
Welkom op de nieuwspagina van VVIJhorst!
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 27 maart 2011

IJhorst 1 verloor vanmiddag voor het eerst na de winterstop. Thuis tegen OZC werd het 0-2. In de eerste helft vielen beide doelpunten. IJhorst was twee keer niet bij de les en OZC profiteerde optimaal. Wel was de ruststand terecht. Na rust zette IJhorst druk op OZC en OZC moest zich beperken tot verdedigen. Helaas kwam IJhorst niet verder dan een schot op de paal. IJhorst 3 verloor vanmorgen met 6-1 in en tegen Ruinen. IJhorst 2 was vandaag vrij.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 26 maart 2011

De komende nacht gaat de zomertijd weer in. Vergeet dus niet de klok een uur vooruit te zetten, zodat je zondag keurig op tijd aanwezig bent!

PDF Print E-mail
Geschreven door IJhorst 2   
zondag, 20 maart 2011

...een mooie zondagochtend in het pitoreske Oosterhesselen (inderdaad iets ten noorden van Zuiderhesselen). De heren van IJhorst 2 mogen aantreden tegen de plaatselijke trots VIOS 3. Na een rustige eerste helft slaat in de tweede helft de BROEDERLIEFDE keihard toe. Na een kleine overtreding op de jongste van de twee broertjes, bedenkt de oudste van de twee zich geen moment. Een sprint(je) van een meter of dertig eindigt precies met de handen rondom de keel, nek, hals of wat dan ook maar van de vriendelijke tegenstander. De jongste druipt met de staart tussen de benen af en vervolgt z'n prima wedstrijd. De oudste is het eindelijk gelukt om gewisseld te worden en neemt plaats naast de leider en TD van IJhorst 2. Ik vind het niet gepast om de naam van deze met broederliefde overgoten heren te noemen, maar de broertjes Mennink mochten met het eerste mee, de Gruppens en Linthorsts spelen al lang niet meer samen en de Botters horen inderdaad allemaal bij het derde. Laten we hopen dat een weekje rust goed doet voor de broertjes.....

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 20 maart 2011

IJhorst 1 moest vanmiddag op bezoek bij koploper Diever/Wapse. De wedstrijd eindigde zoals deze ook begon 0-0. IJhorst 2 behaalde vanmorgen een prima overwinning op VIOS 3 uit Oosterhesselen. Na een 1-5 ruststand werd het uiteindelijk 2-10. IJhorst 2 blijft bovenaan met 36 punten uit 12 wedstrijden. IJhorst 3 kon het niet bolwerken thuis tegen Oranje Zwart en verloor met 0-14.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 19 maart 2011

IJhorst 1 speelt morgen tegen koploper Diever/Wapse. Voor de supporters welke 'onze jongens' willen aanmoedigen: de wedstrijd wordt gespeeld in Diever. Adres is: Westeres 8 in Diever. In IJhorst werd er met 0-2 verloren van deze tegenstander. Wij wensen de heren van IJhorst 1 heel veel succes!

 

PDF Print E-mail
Geplaatst door Hugo Loper   
woensdag, 16 maart 2011
IJhorst heeft inmiddels de competitie hervat na een historisch lange winterstop van circa drie maanden. Dit heeft ook zo zijn impact op de verslaggeving van de vele inmiddels alweer gespeelde en gewonnen wedstrijden. Hierbij enige overpeinzingen vanaf de zijlijn.
Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 13 maart 2011

IJhorst 1 en 2 behaalden beide een terechte overwinning. IJhorst 1 won met 1-0 van BEW door een doelpunt van Jelle Postma. In de tweede helft werd een eigen doelpunt van BEW op advies van de grensrechter afgekeurd. Reden is volledig onduidelijk. IJhorst wist de voorsprong te behouden en gaat aan kop in de tweede periode. IJhorst 2 kwam tegen Dwingeloo voor rust op voorsprong via Johan Dekker. IJhorst was veel sterker en kreeg vooral na rust heel veel kansen, maar verzuimde om de score uit te breiden. Johan Dekker zorgde met z'n tweede treffer voor de eindstand: 2-0. IJhorst 3 kon het niet bolwerken tegen Ruinerwold en verloor met 8-0.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
maandag, 07 maart 2011

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in november 2010 is door de leden van onze vereniging aan het bestuur gevraagd om strenger op te treden tegen leden die niet komen opdagen tijdens het schoonmaken van de kleedkamers. Momenteel wordt deze leden een bedrag van Euro 10,00 in rekening gebracht.

Met ingang van 8 maart 2011 zullen leden die zijn ingedeeld voor het schoonmaken van de kleedkamers en niet komen, direkt voor een wedstrijd geschorst worden.

Namens het bestuur van v.v. IJhorst,

René Gruppen, secretaris.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door IJhorst 2   
zondag, 06 maart 2011

IJhorst 2 versloeg vanmorgen Hoogeveen 4 in Hoogeveen met 2-5. Na een 0-2 voorsprong maakte Hoogeveen, ondanks een vele kansen voor IJhorst, toch nog gelijk. IJhorst gaf vervolgens weer gas en scoorde nog drie keer.

Volgens voetbal.nl is het goede nieuws dat concurrent Pesse met 2-0 verloren heeft van Dwingeloo. Volgende week komt Dwingeloo op bezoek in IJhorst. de heren van het tweede zijn dus gewaarschuwd!!!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
zaterdag, 05 maart 2011

Zaterdagochtend kwamen er maar liefst 5 F-pupillenteams van WIJC in aktie. WIJC F1, F4 en F5 wisten hun wedstrijden te winnen, WIJC F2 verloor en de uitslag van WIJC F3 is bij ons nog niet bekend.

Kijk de komende maanden voor meer uitslagen, programma's, wedstrijdverslagen, e.d. op www.wijc.net

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
vrijdag, 04 maart 2011

Zaterdag 5 maart a.s. begint voor de verschillende jeugdteams de voorjaarscompetitie. Na wekenlang voetballen in de warme sporthallen, rolt de bal vanaf zaterdagochtend weer 'gewoon' op het groene grasveld.

WIJC doet in de voorjaarscompetitie overigens met 5 (!) f-pupillen teams mee.

Kijk voor de wedstrijden, uitslagen en info snel op www.wijc.net

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
woensdag, 02 maart 2011

Vanaf donderdag 3 maart a.s. heeft sponsor First Man Meppel een nieuw naam: MAN OF THE WORLD. De eigenaar (Hans Voogd) en zijn medewerkers zijn hetzelfde gebleven. Vanaf 9.30 uur gaan de deuren open. U vindt Man of the World aan de Hoofdstraat 71 in Meppel. Wij wensen het team van Man of the World heel veel succes!!!

PDF Print E-mail
Geschreven door Sponsorcommissie   
dinsdag, 01 maart 2011
banner
PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
dinsdag, 01 maart 2011

Onderstaande personen worden komende maandag, maandag 07 maart a.s., verwacht om onze kleedkamers extra schoon te maken:

Henk vd Berg, Ronnie Dunnink, Roel Elpenhof, HenkJan Bakker, Daniel Mennink

 

Aanvang: 19.00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
dinsdag, 01 maart 2011

In april en mei a.s. worden de volgende personen verwacht om de kleedkamers (extra) schoon te maken:

 

Maandag 04 april 2011: GeertJan Lubberink, Randy Witte, Bart Huls, Patrick Drogt, Yoran Meijer

Maandag 09 mei 2011: Rudi Gruppen, Cristiaan Drogt, Diedward Vos, Jelle Postma, Alex Leijendijk

 

Uiteraard mag je onderling ruilen. Aanvang: 19.00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door IJhorst 2   
maandag, 28 februari 2011

Voor wie zondag 27 februari niet aanwezig kon zijn de wedstrijd tussen Raptim 5 en IJhorst 2 plaatsen wij hierbij toch nog kort wat beelden van vedette Henk-Jan Bakker. Klik >>HIER<< en geniet!!!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 27 februari 2011

IJhorst 1 behaalde vandaag een prima overwinning op Zandhuizen. In Zandhuizen werd het 1-4. IJhorst 2 versloeg nummer drie op de ranglijst Raptim in Coevorden met 1-6. IJhorst 3 kon het niet bolwerken tegen DVSV en verloor op eigen veld met 0-6.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
zaterdag, 26 februari 2011

Vandaag, zaterdag 26 februari 2011, werden de laatste zaalvoetbalwedstrijden gespeeld.

Uitslagen en (eind)standen zijn te vinden op www.wijc.net

Vanaf zaterdag 5 maart a.s. begint het veldvoetbal weer.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
maandag, 21 februari 2011

De WIJC E- en F-pupillen zouden maandagavond 21 februari (vanavond) de wedstrijd Jong Heerenveen/Emmen - Jong de Graafschap bezoeken, maar deze wedstrijd is AFGELAST!!!

 

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 20 februari 2011

IJhorst 1 lukte het vanmiddag niet om de drie punten in eigen huis te houden. De wind stond recht over het veld en DOS'63 zette druk op de IJhorst verdediging. Toch was het IJhorst die via een prachtig afstandschot van Daniël Mennink op 1-0 kwam. Na rust profiteerde IJhorst van de wind. De keeper van DOS'63 werd 'de held' van de wedstrijd door iedere kans van IJhorst uit het doel te werken. Één keer stond de lat in de weg na een fantastische pegel van Robert Brinkman. Uiteindelijk was het toch DOS'63 die voor de gelijkmaker zorgde. Eindstand 1-1.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 19 februari 2011

Zondagochtend om 10.00 uur staat er een training gepland voor een ieder die graag nog even de spieren wil los maken. Een aantal spelers van de veteranen zijn zeker aanwezig. Natuurlijk zijn de spelers van IJhorst 2 en 3 ook van harte welkom.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zaterdag, 19 februari 2011

De naam van v.v. IJhorst vinden we deze keer terug in De Stentor. Klik >>HIER<< om het artikel te lezen

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 11 februari 2011

Vanmorgen in alle vroegte zijn de nieuwe tafels en stoelen voor onze kantine afgeleverd. Het geheel ziet er prachtig uit!

Wil je het komen bewonderen? Vanavond is er training, zaterdagavond is er kaarten en zondag speelt IJhorst  2 tegen IJhorst 3.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
woensdag, 09 februari 2011

Zondag 13 februari a.s. speelt IJhorst 1 een oefenwedstrijd in en tegen Donkerbroek.

Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geplaatst door H. Loper   
dinsdag, 08 februari 2011
Dé wedstrijd van 2011 voor IJhorst 2, althans tot op heden. Vanwege kou, water, gazonkevers en afmeldingen werden alle voorgaande wedstrijden namelijk afgelast. Iets dat sommige spelers niet heel erg vonden en dankbaar gebruik maakten van een vrije zondagochtend om bij te slapen. Vermoeidheid kan dus de tweede helft van de competitie niet worden aangevoerd als excuus.
Lees verder...
PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
dinsdag, 08 februari 2011

IJhorst-supporters Janneke Leyendijk en Carolien Wieken willen heel graag als Internationaal Goede Doelen Ambassadeur aan het werk. Deze enthousiaste dames maken alleen kans op deze negen maanden durende wereldreis als ze voldoende stemmen bemachtigen. Help Janneke en Carolien: klik >>HIER<< en breng je stem uit!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 06 februari 2011

IJhorst 1 heeft vanmiddag DVSV uit Darp met 3-1 verslagen. Al snel in de eerste helft zorgde Robert Brinkman voor de 1-0. Na ongeveer een half uur maakte Cristiaan Drogt de 2-0. De tweede helft speelde IJhorst tegen de wind in, maar bleef duidelijk de baas in het veld. Plotseling scoorde DVSV tegen. Direct vanaf de aftrap was het good old Erwin Teunissen die voor 3-1 zorgde. IJhorst kreeg nog weel wat kansjes, maar wist niet meer te scoren.

Eerder vandaag versloegen de mannen van het tweede de veteranen van WIJC met 7-4.

 

PDF Print E-mail
Geplaatst door IJhorst 2   
zaterdag, 29 januari 2011

De oefenwedstrijd IJhorst 2 - IJhorst 3 van morgen gaat niet door.

Het veld is bevroren en dus te hard om normaal op te spelen.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
zaterdag, 29 januari 2011

 

De volgende mensen worden verwacht bij het schoonmaken van onze kleedkamers op maandag 07 februari 2011:

René Gruppen, Erwin Botter, Johnny Witte, Martien Geerts, Alfred Paarhuis.

 

Aanvang: 19.00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
zondag, 23 januari 2011

IJhorst 1 behaalde vanmiddag een volkomen terechte overwinning op Old Forward. IJhorst begon goed, maar Old Forward nam het over en kwam op 0-1. Kort voor rust zorgde Diedward Vos op prachtige wijze voor de terechte 1-1. Na rust was IJhorst de baas op het veld en scoorde via Cristiaan Drogt 2-1 en via Thom Meijer 3-1. Kort voor tijd 'versierde' Niels Venema een hoekschop en kopte deze vervolgens zelf binnen. Eindstand 4-1. Volgende week speelt IJhorst uit tegen Zandhuizen.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
woensdag, 19 januari 2011

Fysiotherapie Ter Harmsel uit Staphorst gaat een echospreekuur houden op maandagochtend. Tussen 08.00 uur en 09.00 uur kunnen sporters in het Medisch Centrum in Staphorst hun blessures laten bekijken met een echoapparaat.

Op deze manier kan een nauwkeurige diagnose worden gesteld.

Aanmelden is niet nodig, want het echospreekuur kent een vrije inloop. Dit spreekuur is overigens gratis.

 

 

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
dinsdag, 18 januari 2011

Binnenkort worden er nieuwe stoelen en tafels geleverd in onze kantine. De stoelen krijgen een beukenhouten kuip welke oranje gebeitst is. Het frame van de stoelen is zwart. De tafelbladen krijgen de beukenhouten kleur met ook een zwart frame. Extra nieuw is dat er ook twee sta-tafels bijkomen. Deze zijn in delefde kleuren als de overige tafels. De stamtafel blijft gewoon staan.

Door de aanschaf van het nieuwe meubilair is het huidige natuurlijk over. Wie heeft er belangstelling voor de 9 tafels en ongeveer 50 stoelen of een gedeelte ervan? Laat het even weten aan één van de bestuursleden, meld het in de kantine of stuur een mail naar Meld je snel want weg is weg!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door IJHORST 2   
zondag, 16 januari 2011

IJHORST 2 heeft eenvoudig de finale bereikt van 'Ik hou van Holland' bij Zalencentrum 'Het Vosje' in IJhorst. Na een voorronde waar Roreko niet de juiste mensen op de been kon brengen werd popkoor Nameless kinderlijk eenvoudig met meer dan dubbele cijfers verslagen. Zelfs raddraaier Aron moest één (1) punt draaien in de finaleronde om de tegenstander nog een kans te geven! Op 14 mei staan de heren van IJHORST 2 in de finale van 'Ik hou van Holland'. Voor de overige avonden klik >>HIER<<

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Eize Verra   
zaterdag, 15 januari 2011

Op zondag 16 januari is er een extra training ingelast. Natuurlijk is iedereen weer welkom. Aanvang 13:00 uur

 

PDF Print E-mail
Geschreven door IJHORST 2   
woensdag, 12 januari 2011

Zaterdag 15 januari a.s. staat IJhorst 2 in de voorronde van 'Ik hou van Holland' bij Zalencentrum 'Het Vosje' in IJhorst.  Deze competitie is een vervolg op 'Feelings' van vorig jaar dat op overtuigende wijze werd gewonnen door de Eleveldstraat. Tegenstanders op deze avond zijn Korfbalvereniging Roreko, Popkoor Nameless en 'De Vossenburcht'. Aanvang is 19:45 uur.

Voor meer informatie klik >>HIER<<

KOMT ALLEN EN STEUN IJHORST 2!!!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
vrijdag, 07 januari 2011

De eerste training van 2011 staat op het programma voor dinsdag 11 januari. Aanvang is 20:00 uur.

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Yhorst   
dinsdag, 04 januari 2011

SPELERSPASSEN

De geldigheidsduur van de spelerspassen van de volgende spelers zal binnen korte tijd verlopen. Voor het verlengen van de spelerspas worden jullie verzocht spoedig een pasfoto voorzien van naam en geboorte datum (achterzijde pasfoto) op te sturen naar VV IJhorst, p/a Heerenweg 43, 7955 PC IJHORST of anders af te geven in de kantine van VV IJhorst. Lever de pasfoto tijdig in zodat je spelerspas tijdig vernieuwd kan worden. Geen geldige spelerspas betekent dat je NIET mag voetballen. Het betreffen d e volgende spelers:

M. Carabain
S. Compagner
R. Dolfing
B. Duiven
R.J. Fieten
A.R.E. Haaijer
J. Hempen
A Krikken
A. Leyendijk
L . Meyer
W.J. Oosterveen
E. Stekelenburg
T. Talsma
T. van der Veen
A. Veerman
H. Veerman
N. Venema
R. Veneman
R. Witte

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
zondag, 02 januari 2011

Op zondag 2 januari a.s. is er NIEUWJAARSKAARTEN in de kantine van v.v. IJhorst.

Aanvang: 14.00 uur.

De kaartavond van zaterdag 8 januari 2011 komt te vervallen!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur   
donderdag, 30 december 2010

Het bestuur bedankt een ieder die geholpen heeft om de oliebollenaktie tot een succes te maken.

Nadat de oliebollen begin december verkocht zijn, werden deze vandaag ingepakt en rondgebracht. Vanmiddag was er een groep van ca. 20 vrijwilligers aanwezig om de door Banketbakkerij Nijstad gebakken oliebollen in te pakken te bezorgen.

Wij wensen verder een ieder een hele prettige jaarwisseling en een fatastisch 2011!

 

PDF Print E-mail
Geschreven door Rudi Gruppen   
woensdag, 29 december 2010

Op dinsdag 11 januari begint IJhorst 1 weer met de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. Om 20.00 uur staat dan de eerste training van 2011 gepland. Ook zijn er weer een aantal oefenwedstrijden:

23-01: IJhorst 1 - Oranje Zwart 1. Aanvang: 14.00 uur

30-01: IJhorst 1 - Giethoorn 1. Aanvang: 14.00 uur

06-02: IJhorst 1 - Balkbrug 1. Aanvang: 14.00 uur

 

Verder...
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Clubbladsponsoren
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Link

Voetbalnieuws
top of page
 


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.