arrowHome arrow Nieuws arrow IJhorst 3 arrow IJHORST 3 - DOS'63 2 maandag, 23 oktober 2017
IJHORST 3 - DOS'63 2 PDF Print E-mail
Geschreven door D.H.
zondag, 10 februari 2013

Omdat veel spelers van het 3de op wintersport waren en veel blessures begon het derde niet op volle sterkte maar met de hulp van Jasper en Erwin werd er goed en aanvallend gespeeld wat al in de 20ste min een goal opleverde door een mooie actie van Arjan en Patrick D 1-0 en in de 30ste minuut gevolgd door Jasper met een mooie lob over de keeper de 3de kwam op rekening van Erwin K en de vierde van Arjan D en dat leek af te stevenen op grote cijfers heel veel kansen werden niet afgemaakt en van de wind werd ook niet geprofiteerd tweede helft wind tegen en de gastspelers er niet bij ging het derde er met goede zin weer tegen aan .Weer veel kansen werden onbenut maar DOS had nu de wind mee en scoorde de 4-1 zou het 3de dan toch weer verliezen ??? Nee het 3de bleef knokken maar weer een domper in de 70ste minuut Alfred Paarhuis raakt weer geblesseerd aan de knie dat zag er weer niet goed uit... Mathijs Smilde op de plaats van de Paare wat een goede oplossing bleek van de coach!!! Er werd geknokt door het hele team en ze hebben verdiend gewonnen 4-1 een mooie en spannende wedstrijd !de Paare veel sterkte met de knie!!!!