arrowHome arrow Nieuws arrow IJhorst 1 arrow IJHORST 1 WINT UIT BIJ DOS'63 maandag, 23 oktober 2017
IJHORST 1 WINT UIT BIJ DOS'63 PDF Print E-mail
zondag, 10 maart 2013

IJhorst 1 behaalde vanmiddag een 1-2 overwinning op het sneeuwvrij gemaakte veld uit bij DOS'63. IJhorst heeft het de laatste jaren altijd moeilijk uit tegen Drogteropslagen. IJhorst ging goed van start. DOS'63 werd onder druk gezet en na een prachtige dieptepass van Berry Mennink was het broertje Daniël die een mooie voorzet afleverde op Nick Smilde. Nick werkte deze prachtige aanval prima af en de 0-1 was een feit. DOS'63 nam het spel over en kreeg kleine kansjes. Doelman Carabain hiled zijn doel schoon en dus bleef het 0-1 bij rust. Na rust begon IJhorst weer prima en met goede aanvallen werd DOS'63 onder druk gezet. Uit een voorzet van Cristiaan Drogt was het Yoran Meijer die ineens uit de lucht met een fantastische goal voor de 0-2 zorgde. Vanuit het niets deed DOS'63 iets terug. Berry Mennink 'maaide' over de bal en met een mooie aktie en prachtig schot stond DOS'63 ineens  op 1-2. IJhorst kreeg een enorme mogelijkheid op 1-3. Een prima aanval en voorzet op maat van Alex Leyendijk eindigde bij Rudi Gruppen. Helaas lukte het Rudi om vanaf vijf meter de bal geheel vrijstaand voor de keeper richting de maan te schieten..... IJhorst hield stand en de prima scheidsrechter Pit floot voor het einde van de wedstrijd. Mede door dit resultaat klimt IJhorst naar de tweede plaats op de ranglijst. Volgende week een thuiswedstrijd tegen Oranje Zwart.