arrowHome arrow Nieuws arrow IJhorst 1 arrow IJHORST SPEELT GELIJK TEGEN BEW vrijdag, 20 oktober 2017
IJHORST SPEELT GELIJK TEGEN BEW PDF Print E-mail
zondag, 24 maart 2013

IJhorst en BEW speelden vanmiddag gelijk met 1-1. Een boeiend gevecht tussen deze twee ploegen eindigde terecht in deze uitslag. De wind speelde een grote rol. In de beginfase ging de wedstrijd gelijk op. BEW had het voordeel van de wind en een vrije trap viel zo ineens in het doel van IJhorst. De thuisclub pakte het spel goed op en met goede aanvallen werd BEW onder druk gezet, maar echt gevaarlijk werd IJhorst niet. Een vrijetrap van Rudi Gruppen werd prima uit de hoek gehaald door de keeper van BEW. Na rust had IJhorst de wind in de rug en binnen vijf minuten was het Rudi Gruppen die een afgeslagen voorzet van Nick Smilde snoeihard binnen schoot. Even later had Rudi pech dat een bekeken schot op de kruising belande. Aan de andere kant verscheen BEW twee keer vrij voor doelman Carabain, maar met fantastische reflexen hield hij zijn doel schoon. Een bal van IJhorst werd met kunst en vliegwerk nog van de lijn gehaald door BEW en uiteindelijk konden beide ploegen tevreden zijn met een 1-1 eindstand. Volgende week de speelt IJhorst uit tegen Scheerwolde.