arrowHome arrow Nieuws arrow IJhorst 1 arrow IJHORST SLUIT COMPETITIE AF MET 9-0 OVERWINNING maandag, 23 oktober 2017
IJHORST SLUIT COMPETITIE AF MET 9-0 OVERWINNING PDF Print E-mail
zondag, 19 mei 2013

IJhorst 1 liet vandaag weinig heel van Willemsoord. In Willemsoord werd er met 9-0 gewonnen. IJhorst was vanaf het begin de betere ploeg en raakte twee keer de lat. Vanuit de counter werd Willemsoord enkele keren gevaarlijk maar de verdediging stond prima. Na pas een half uur opende Janick Brakke de score en twee minuten later maakte hij ook de 2-0. Nick Smilde de 3-0 en nog voor rust eindigde een prachtige aanval via Berry Mennink en Daniël Mennink en Janick Brakke bij Yoran Meijer (4-0). Na rust stoomde IJhorst door een vanuit prachtige pass van Nick Smilde scoorde Rudi Gruppen de 5-0. Vervolgens Cristiaan Drogt de 6-0, Jannick Brakke (2x) en Yoran Meijer de 9-0. IJhorst behaalde hiermee een tweede plaats in de competitie en heeft met maar 24 doelpunten tegen de minst gepasseerde verdediging van de 5e klasse C.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Giethoorn voor promotie naar de 4e klasse. Een week later speelt IJhorst thuis tegen Giethoorn.