arrowHome maandag, 23 oktober 2017

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
Nog geen gebruikersnaam? Maak er één aan
Welkom op de officiële website van V.V. IJhorst!

V.V. IJhorst is opgericht in 1947 en bestaat dus al meer dan 60 jaar. V.V. IJhorst staat bekend in de omgeving als een gezellige en sociale vereniging waar iedereen welkom is. Met behulp van deze website willen wij u graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Veel plezier!

ALARM!! BRAND!! PDF Print E-mail
Geschreven door WIJC
woensdag, 04 maart 2015

Wat doet ù eigenlijk om aandacht te trekken? Slaat u “Alarm”? Of roept u “Brand”? Toegegeven, het klinkt best dramatisch en aandacht wordt door iedereen ook verschillend uitgelegd, maar dit is wel wat wij als WIJC-commissie van u vragen: aandacht!

U hebt allemaal een zoon of dochter die bij WIJC voetbalt of heeft gevoetbald. En u ziet allemaal wat voor een plezier uw kinderen daarbij hebben. Gelukkig is het voor u – net als voor velen – een vanzelfsprekendheid dat na de zaterdagse wedstrijd er gewoon weer een wedstrijd volgt. Maar klinkt het erg dramatisch voor u als wij u zeggen, dat dit nog wel eens snel afgelopen zou kunnen zijn? We hopen dat we nu uw aandacht hebben!

Namens iedereen bij de Wacker-IJhorst Combinatie doen wij hierbij een oproep voor nieuwe leden binnen de WIJC-commissie. Langzaam maar zeker vermindert ons aantal en voor komend seizoen zijn we dringend op zoek naar een 3 à 4-tal vrijwilligers voor allerhande taken binnen het bestuur van WIJC. Denkt u daarbij b.v. aan het regelen van allerhande voetbalzaken, beheer van de website, het organiseren van activiteiten etc. Louter en alleen als waarborg voor het voortbestaan van het jeugdvoetbal in De Wijk en IJhorst.

Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. U weet dat en wij weten dat. Wat u wellicht niet weet of waar u misschien wel tegenop ziet, is dat de hoeveelheid werk die met het WIJC-bestuur gepaard gaat reuze meevalt. Daarnaast is het bijzonder ontspannen en gezellig met de overige bestuursleden en krijgt u week na week enorm veel waardering van de kinderen. Uw inzet voor onze club betekent, dat u iets voor de Wijker en IJhorster samenleving doet. Klinkt dat ook nog te dramatisch? U moet het maar eens ervaren; we garanderen u dat het enorm goed voelt!

We hopen van ganser harte, dat u ons over dit “BrandAlarm” vragen gaat stellen. Misschien wel, dat u ons gaat vragen om eens bij een vergadering aanwezig te mogen zijn. En het mooist zouden wij het vinden, dat u ook nog een buur, een vriend, een team-vader of moeder wie dan ook bereid vindt om samen met u zitting te nemen in de WIJC-commissie. Want echt, zonder dramatisch te willen zijn: WIJC moet voort blijven bestaan en dat kan alléén met nieuwe commissieleden!

Daarom, zegt het voort: Alarm!! Brand!!

Is uw belangstelling gewekt of heeft u vragen? Ga naar www.wijc.net , in de menu balk naar “Contact” en meld u aan of stel uw vragen aan ons.  U hoort dan snel van ons.

Namens de WIJC-commissie,

Alfred v.d. Weide           : Jeugd coordinator, coordinator C-A;

Sylvester Ponsen           : F- coordinator;

Roelof Linthorst             : E- coordinator;

Machiel Morsink             : D coordinator;

Jan Wesseling               : Wedstrijd secretariaat

Sigrid Steenbergen        : Kleding

Sandra Scheper            : Activitieiten

Huub Fakkert                : Zaalactiviteiten / div.