arrowHome maandag, 23 oktober 2017

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
Nog geen gebruikersnaam? Maak er één aan
Welkom op de officiële website van V.V. IJhorst!

V.V. IJhorst is opgericht in 1947 en bestaat dus al meer dan 60 jaar. V.V. IJhorst staat bekend in de omgeving als een gezellige en sociale vereniging waar iedereen welkom is. Met behulp van deze website willen wij u graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Veel plezier!

Persbericht Meppeler Courant PDF Print E-mail
Geplaatst door Bestuur
donderdag, 14 januari 2016

Onderstaande persbericht staat in de Meppel Courant. Om hierbij aanwezig te zijn kun je nog steeds opgeven bij Lucian Schenkel zoals in voorgaand item is aangegeven.

Overijssel bekroont sporters 2015

Geplaatst op donderdag 14 januari 2016 15:11

• Regio - De winnaars van de Overijsselse sportverkiezingen worden op zondag 17 januari bekendgemaakt in een live-uitzending op TV Oost vanaf 15.30 uur.

• Wie van de Overijsselse topsporters mag zich sportman, -vrouw en -ploeg van het jaar 2015 noemen, wie gaat er vandoor met de ‘Hennie Kuiper Talententrofee’ en wie krijgt als sportpromotor van Overijssel  de ‘Jaap Stam Award’ overhandigd?

• Er zijn ook prijzen voor de ‘Amateursportclub van Overijssel 2015’ en de ‘Sportvrijwilliger van het Jaar’.

• De sportverenigingen die genomineerd zijn voor de eretitel zijn gymnastiekvereniging ‘KEV’ uit Vriezenveen, voetbalvereniging ‘IJhorst’ uit IJhorst en rugbyclub ‘The Big Bulls’ uit Almelo.

• Waar gymnastiek/turnen en voetbal veel beoefende breedtesporten zijn in Overijssel is de nominatie van rugbyclub enigszins een verrassing te noemen. Mogelijk is de stijgende populariteit van de rugbysport na het WK 2015 in Engeland hierbij een factor geweest.

• Provincie Overijssel

• De provincie Overijssel heeft voor de winnaar van de Overijsselse amateurclub van 2015 een prijs ter beschikking gesteld van 1000 euro. Commissaris van de Koning Ank Bijleveld - Schouten reikt de prijs zondagmiddag uit tijdens de rechtstreekse uitzending bij TV Oost. De presentatie is in handen van Bert Eeftink en Hester van den Top.