arrowHome arrow Nieuws arrow MAANDAG 4 APRIL: BIJZONDERE LEDENVERGADRING maandag, 23 oktober 2017
MAANDAG 4 APRIL: BIJZONDERE LEDENVERGADRING PDF Print E-mail
Geschreven door Het Bestuur
dinsdag, 22 maart 2016
Beste leden,

Om lekker te kunnen voetballen komt er meer kijken dan je denkt. Het zou fijn zijn als je daar ook helemaal niet over hoeft na te denken. Maar als je begrijpt dat bijvoorbeeld trainen niet kan zonder trainer, wedstrijd spelen niet kan zonder scheidsrechters, dan begrijp je dat er ook mensen nodig zijn om zorgeloos voetbal mogelijk te maken. Eigenlijk is het zo dat de leden van VV IJhorst de verenging laten bestaan - met elkaar en voor elkaar. En als er veel mensen een beetje doen, hoeft niemand veel te doen.

Op dit moment weten wij met een (te) klein team (vrijwilligers en bestuursleden) en met veel kunst- en vliegwerk de vereniging draaiende te houden. In oktober 2016 hebben drie bestuursleden hun 3 jarige termijn erop zitten en hebben aangegeven niet herkiesbaar te zijn. Daarnaast heeft één van de grensrechters bij het eerste aangegeven na dit seizoen te zullen stoppen. Zo zijn er nog meer posities binnen de vereniging die dun bezet zijn. Dit zijn redenen voor het bestuur om u uit te nodigen voor een bijzondere algemene ledenvergadering.

Hierbij worden alle leden en ouders van jeugdleden op maandag 4 april 2016 om 20.00 uur uitgenodigd in de kantine.

Op de agenda staan twee punten:
- stand van zaken van de vereniging
- bestuursverkiezing: aftredende bestuursleden

Naar een voorzitter, naar iemand die de website bijhoudt, naar een grensrechter, iemand die...... Kortom, wij kunnen alle hulp gebruiken. Zonder de inzet van de leden kan de vereniging niet bestaan. Als er niemand bij komt is het voortbestaan van VV IJhorst in het geding. Ontdek dat het ook heel leuk is om je actief in te zetten voor de vereniging en meld je vandaag nog aan bij één van de bestuursleden.

Wij rekenen op jullie komst.

Bestuur vv IJhorst.

Reinoud Haaijer, voorzitter (aftredend)
Henk v.d. Berg, penningmeester
Lucian Schenkel, secretaris (aftredend)
Rudi Gruppen,  bestuurslid (aftredend)
Robert Brinkman

Houd deze avond a.u.b. vrij, zodat je aanwezig kunt zijn!