arrowHome maandag, 20 november 2017  
Home
Programma
Nieuws
Informatie
Teams
Links
Sponsors
Lid worden?
Clubblad
Kantine
Fotoboek
Wie Online?
17 guests online
Inloggen
Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten?
Nog geen gebruikersnaam? Maak er één aan
Welkom op de officiële website van V.V. IJhorst!

V.V. IJhorst is opgericht in 1947 en bestaat dus al meer dan 60 jaar. V.V. IJhorst staat bekend in de omgeving als een gezellige en sociale vereniging waar iedereen welkom is. Met behulp van deze website willen wij u graag op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Veel plezier!

IJHORST NIET LANGS WAPSERVEEN
Geschreven door Reporter   
zondag, 21 april 2013

IJhorst heeft een flinke steek laten vallen in de strijd om het kampioenschap. Thuis werd het 1-1 tegen Wapserveen. Het begin was voor IJhorst. Cristiaan Drogt haalde snoeihard uit maar de keeper van Wapserveen redde fantastisch. Verder was de eerste helft Wapserveen de betere ploeg en via een terechte strafschop werd het 0-1 voor Wapserveen. De gasten speelden sterker maar IJhorst vocht zich terug in de wedstrijd. Rudi Gruppen stuurde Nick Smilde diep en Nick bediende Yoran Meijer op maat (1-1). Na rust was IJhorst de baas op het veld. Wapserveen mag de keeper dankbaar zijn met een aantal prima reddingen. Al met al een terechte uitslag. Old Forward won vandaag wel en kan het kampioenschap bijna niet meer ontgaan. Volgende week speelt IJhorst uit tegen DVSV. Aanvan 14.00 uur.

 

IJHORST WINT OOK BIJ UFFELTE
Geschreven door Reporter   
donderdag, 18 april 2013

IJhorst 1 behaalde een krappe maar zeer verdiende overwinning in en tegen Uffelte. IJhorst was heer en meester maar verzuimde te scoren. In de eerste minuut raakte Cristiaan Drogt al de lat, Rudi Gruppen verscheen alleen voor de keeper maar de prima doelman redde met de voet. Ook Nick Smilde en Daniël Mennink kregen kansen om de score te openen. Een lucky goal van Yoran Meyer zorgde voor de verlossende 0-1. Na rust was IJhorst ook sterker maar kreeg minder kansen. De verdediging van IJhorst moest scherp blijven om de snelle spitsen van Uffelte af te stoppen. Eindstand 0-1. Zondag a.s. de topper thuis tegen Wapserveen. Aanvang 14.00 uur.

 

IJHORST 1 DOET GOEDE ZAKEN!
Geschreven door Reporter   
zondag, 14 april 2013

IJhorst 1 heeft vanmiddag zeer goede zaken gedaan. Directe concurrent Diever/Wapse werd in Diever met 1-4 verslagen. Andere concurrent Wapserveen verloor met dezelfde cijfers van Pesse. Helaas voor IJhorst won koploper Old Forward wel. De eerste helft ging gelijk op tegen Diever/Wapse. Niet heel veel kansen aan beide kanten, maar vanuit een snelle aanval scoorde Diever/Wapse de 1-0. IJhorst bleef voetballen en ging op zoek naar de 1-1. Na rust negeerde de prima scheidsrechter eindelijk het constant afvlaggen van de grensrechter van Diever/Wapse en Daniël Mennink schoot de 1-1 binnen. IJhorst was 'los' en even later krulde Niels Venema de 1-2 via de paal in het doel. Diever/Wapse ging vol op de aanval en via de counter sloeg IJhorst twee keer toe. Eerst stuurde Corné Berends Daniël Mennink diep. Daniël legde prima breed op Yoran Meijer die eenvoudig de 1-3 kon binnen schieten. Even later een zelfde aanval alleen nu gaf de prima invallende Winne Meijer de pass op Nick Smilde en weer Yoran Meijer scoorde 1-4. Donderdag de pittige uitwedstrijd tegen Uffelte. Aanvang 19.00 uur.

 

Update: Na een ongelukkig moment met een medespeler heeft Diever/Wapse speler Arjen Kiers vanmiddag zijn enkel gebroken. Wij wensen hem beterschap en veel succes met zijn herstel! 

 

IJHORST 1 WINT OOK VAN PESSE
Geschreven door Reporter   
zondag, 07 april 2013

IJhorst 1 won vanmiddag weer een moeilijke wedstrijd. Net als de uitwedstrijd in Pesse werd er ook vandaag gewonnen met 2-0. De eerste kans was voor Pesse, maar in de derde minuut bereikte een vrije trap van Robert Brinkman Cristiaan Drogt en IJhorst stond op 1-0. Het vervolg van de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op. Na rust drong Pesse aan, maar het was Niels Venema die bij de eerste paal een hoekschop van Nick Smilde prima binnen kopte. Pesse kreeg ook kansen en raakte de paal maar verder hield doelman Michael Carabain zijn doel schoon. In de slotfase kreeg IJhorst diverse kansen om verder uit te lopen, maar het bleef 2-0. Volgende week de topper tegen Diever/Wapse. Aanvang 14.00 uur.

 

PRIMA OVERWINNING IJHORST 1
Geschreven door Reporter   
donderdag, 04 april 2013

IJhorst 1 won vanavond het inhaalduel uit tegen Balkbrug. De thuiswedstrijd werd nog verloren, dus IJhorst was gewaarschuwd. In een gelijkopgaande eerste helft waren er weinig kansen voor beide ploegen. Daniël Mennink kopte net naast en Balkbrug schoot een keer op de lat. Na rust een veel beter IJhorst en een vrijetrap van Nick Smilde zorgde voor de 0-1. Kort daarna moest een speler van Balkbrug terecht vertrekken met rood na een kopstoot. Balkbrug zette IJhorst wel onder druk, maar de verdediging gaf geen krimp. Kort voor tijd gaf de prima scheidsrechter voordeel na hands in de zestien en Janick Brakke schoot beheerst de 0-2 binnen. Zondag de lastige thuiswedstrijd tegen Pesse. Aanvang 14:00 uur.

 

IJHORST 1 WINT BIJ SCHEERWOLDE
Geschreven door Reporter   
zondag, 31 maart 2013
IJhorst 1 behaalde vanmiddag een keurige overwinning uit bij Scheerwolde. Scheerwolde begon sterk en een prima individuele actie eindigde in een goal voor Scheerwolde. IJhorst stond dus binnen 10 minuten ineens met 1-0 achter. IJhorst werd beter maar kreeg geen grote kansen. Wel was het Robert Brinkman die uit een voorzet van Alex Leyendijk de 1-1 binnen schoot. Scheerwolde kreeg een aantal prima kansen maar doelman Carabain hield zijn doel met hulp van de verdedigers schoon. Even later belande een schot van Nick Smilde op de paal en Janick Brakke scoorde in de rebound de 1-2. Na rust was IJhorst duidelijk de betere ploeg. Een voorzet van Alex Leyendijk eindigde bij Rudi Gruppen en met een hakbal 'op maat' schoot vervolgens Nick Smilde de 1-3 binnen. IJhorst kreeg kansen om de score verder uit te breiden maar de scherpte ontbrak. Donderdagavond 4 april de uitwedstrijd tegen Balkbrug. Aanvang 18:45 uur.
16 JUNI: 7-TEGEN-7
Geschreven door 7x7   
donderdag, 28 maart 2013
ALWEER WINST IJHORST 3!!!
Geschreven door D.H.   
dinsdag, 26 maart 2013

Oranje Zwart 2 -IJhorst 3 3 - 5

Koud en een gure wind en het veld was hard /heel blessure gevoelig wat ook bleek na afloop. De wedstrijd begon al snel met doelpunten van beide kanten na een mooie pass van Hans Petersen. wist Patrick Dunning te scoren maar de tegenstander wist de stand algauw op 1-1 te brengen en na een mooie rush van Patrick Dunning en daarna de voorzet op Arjan Kleine die de stand op 1-2 bracht toen werd er een beetje rommelig gevoetbald aan IJhorst kant waarvan de tegenstander wist te profiteren die passeerde nog twee maal keeper Donnie de Kleine die een goed debuut maakte 3-2 de rust in dus!!

In de kleedkamer wat opbeurende( lees gevloek en getier)woorden van de coach is IJhorst weer begonnen aan de tweede helft waar de inzet weer ten top was Hans Petersen wist door te breken en en gaf de bal voor op Patrick Dunning die wist te scoren 3-3 dat gaf weer moed lang werd er van beide kanten goed gevoetbald maar niet gescoord Hans Petersen wist de score nog op 3-4 te brengen en na een corner in de laatste minuten wist Peter Diek te scoren 3-5 en weer 3 punten. Goeie inzet en goed gevoetbald!

 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 253 - 280 van 1280
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Clubbladsponsoren
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
 • JoomlaWorks AJAX Header Rotator
Link

Voetbalnieuws
top of page
 


Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.